Merhaba arkadaşlar...

R10 database'i geçmişe dönmek zorunda kalmadan kısa bir süre önce Eloxy com'da çalışan ( sanırım kurucu - ortak vb ) bir arkadaşın açtığı bir konudan kitap siparişi vemiştim. Sipariş onların sitesi üzerinden açılmış bir formu doldurmak suretiyle de gerçekleştiğinden bilgiler orada da vardır. Alışveriş işinin sipariş ve ödeme kısmı sanırım Ağustos ayı öncesi ya da Ağustos ayı başlarında gerçekleşti. Kitabın 1 Eylülde çıkacağı söylenmişti ön sipariş alıyorlardı.

Database sorunu yaşayınca ortaya çıkan karışıklık nedeniyle kitabın daha geç çıkacağını vebenim para iade hakkımın doğduğunu, istersem paramı iade edebileceklerini belirten bir mail aldım. Ancak ben kitabı geç de olsa göndermelerini rica ettim. Ardından kitabı ön sipariş verenlere ücretsiz verecekleri yönünde bir mail daha aldım. yani parayı iade edecekler ve kitabı teslim edeceklerdi.

Şu tarihe kadar henüz hiçbir gelişme olmadı. Orada kitap yok. kaldı ki database gittiği için o anki mesajlaşmalarım da yok. Arkadaşların iyi niyetinden ve güvenilirliğinden şüphe ettiğim için bu konuyu açmıyorum. Şikayetçi olduğum için de açmıyorum. Sadece kiminle mesajlaşmıştım, r10 nicki neydi hatırlamıyorum ve bilgilerine ulaşamıyorum iletişim kuramıyorum.

Burada yer alan sitede ise hiçbir şekilde iletişimle ilgili bir bilgiye ulaşılamıyor.

Bu arkadaşlar kimlerdi hatırlayan tanıyan bilen varsa bana iletişim bilgilerini verirse çok sevinirim.

Teşekkürler.