Arkadaşla 2bin takipçi için anlaştık 2 günde biteceğini belirtti.
Fakat biliyorsunuz ki ayarlanırsa her beğeni için twitter mail atıyor bu sizi takip ediyor diye gelen mail sayısı 527 adet
SAYFA ADININ AÇIKLANMASINI İSTEMEDİGİM İÇİN RESİM
Yani 527 kişi gönderdi bu arkadaş fakat programında 2 bine yakın görünüyormus oda kabul fakat iş teslim edilmeden arada kaçan üyelerden bence kendisi sorumludur bana 2 bin kişi tamamdır hocam demiş olsaydı ve hepsi kaçsaydı eyvallah derdim
-Fakat bugun p.m attım ne zaman bitecek diye bin kişi olunca kesicem dedi kendisi bende kızararak gerek yok şimdiden bırak yapma dedim.
Alışveriş yaptığıma pişmanın kendisi hakkında şikayetçi değilim fakat ticari kurallara aykırı yaptığı davranış
2 bin üye çektiğinide varsayalım hadi %80 lik bir kaçış var çektiklerinde ozaman genede.
KONU LİNKİ:
https://www.r10.net/twitter/885550-uy...ilecektir.html
sadece haklı olduğunuzu düşündüğünüz yerleri yazmak yerine konuyu doğru şekilde lanse etseydiniz cevap dahi yazmazdım ama haksızlığa gelemiyorum kusura bakmayın.
1. si
2000 kişi için değil 3 günlük olarak 10 tl ye anlaştık.
o konu linki diye gösterdiğiniz yer yerine size attığım pm yi buraya yazsaydınız daha iyi olurdu!
TAKİPÇİ SATMADIĞIMI FAKAT SURELI PAKET SATTIGIMI DİLERSENİZ FAYDALANABİLECEĞİNİZİ YAZMIŞTIM.
Size insiyatif kullanlarak 3 günlük bir işlem hakkı verdiğime pişmanım!
İşlemin 2. günüde 2000 takipçi nerde demek kadar saçma bişi yok ortalam günlük 750 takipçi gelir diye konunun en başında yazıyor zaten.
Bunların tamamının sizi unfollow etmemesi gibi bişi söz konusu değil!
2.
2000 kişi tamam olmadan tamamdır diyemem. yapmadığım işe bitti diyemem.
3. size bugun pm de de belirtiğim gibi bugunde işlem yapılacaktı fakat siz istemiyorum tmm gönderime kesin dediğiniz için işlem durduruldu..
3. günü sonunda hak geçmesin diye düşündüğüm için arkadaşa özellikle şunu söyledim.
EĞER 1000 BİLE OLAMAZSA KALANINI MANUAL OLARAK SİSTEMİMDEN GÖNDERİCEM dedim.
Gönderdiğim pm halen duruyor kendiside bunu inkar edemez sanırım.
BU FORUMDA
1K TAKİPÇİ 10 TL 'DİR. gönderilen takipçilerin yarısından fazlası
ARKADAŞIMIZIN HESABININ 0 TAKİPÇİLİ BİR HESAP OLDUGUNDAN DOLAYI UNFOLLOW YAPMIŞ OLMA İHTİMALİ YÜKSEKTİR. buna ramen hesabı 1000'e tamamlanacaktı.
Hizmeti kendi isteği ile süre dolmadan kestirdiği gibi birde burda baltalamak için konu açması çok çok enteresan.!
Ben desem ki "bana ne kardeşim biz yaptık 2000 kişi gelmiş kalanı 400 yapcak bişi yok geçmiş olsun" demiş olsam gelsin burda istediğini yazsın.
FAKAT İYİ NİYETLİ OLDUKÇA BÖYLE LUZUMSUZ DAVRANIŞLAR GÖRMEK ÜZÜCÜ!
4. %80 Kaçış dediğiniz unfollow oranı ise hiç birşey paylaşmayan ve
0 takipçisi olan bir hesap için %20 halen follow durumu çok çok iyi bence!
Konuyu yorumları isteyen istediği gibi değerlendirebilir.
Her takipçi işleminde olduğu gibi
unfollow durumuna müdahale etme şansımız %0'dır. Onun için fiyatlarımız bu kadar caziptir!
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:49:50 -->-> Daha önceki mesaj 01:45:31 --
Paketlerden Aylık olanını aldım. Aniden takipçi ekletip dikkat çektirmek istemeyenler için birebir bir paket olmuş. ekleyenlerden silen olsa bile yenileri buna dahil oldugu için günden güne göze batmayacak şekilde bir yükselme söz konusu.
Alacak arkadaşlara gözünüz kapalı güvenebilirsiniz diyebilirim.
Satıcı ile ilk işimiz değil inşallah son da olmayacak.
Hayırlı satışlar
yorumunuz ve duyarlılığınız için teşekkur ederim.