Öncelikle daha önceleri oyun programlamayla ugrastigim için ve suan biraz vaktim oldugu için sorunuza detayli cevap verecegim..

Örnegin Tablolariniz:

Oyuncu ( Tablo Alanlari )
---------------------
ID - Uye ID
KullaniciAdi - Oyuncu Adi
Guc - Karakter Gücü
Zeka - Karakter Zekasi
Beceri - Karakter Becerisi
Para - O an kullanicinin üstünde bulunan para..

Simdi kodlama kismini geçecek olursak,

<?php

include('inc/baglanti.php'); // Gerekli SQL baglanti ayarlarinin bulundugu baglanti dosyasi oldugunu farzediyorum adida "baglanti.php"..

$ozellik = mysql_real_escape_string($_GET["GelistirilenOzellik"]); // + ya basildiginda gelistirilmis özellik olarak söyle linkler vericeksin ( sayfa adini islem.php farzettim ) her birine islem.php?GelistirilenOzellik=Guc, islem.php?GelistirilenOzellik=Beceri, islem.php?GelistirilenOzellik=Zeka gibi

$kullaniciadi = $_SESSION['kullaniciadi']; // Bu alani kendine göre düzenleyebilirsin..

if($ozellik != 'Guc' || $ozellik != 'Zeka' || $ozellik != 'Beceri' || empty($ozellik) || !isset($kullaniciadi)){

echo "Bu iste bir hata var"; // Burada gerekli kontrolleri yaptim..

exit(); // Yapilacak bütün islemlerede son veriyorum..

}

$seviye_ucret = '200'; // Bunu isteginize göre degistirebilirsiniz, 1. seviye 200, 2. 400, 3. 600 diye gider bu..

$kontrol = mysql_fetch_array(mysql_query('SELECT Para, Guc, Zeka, Beceri FROM Oyuncu WHERE KullaniciAdi=\''.$kullaniciadi.'\' LIMIT 1'));

$gerekli_miktar = $kontrol[$ozellik] * $seviye_ucret;

if($kontrol['Para'] < $gerekli_ucret){ // Eger gerekli ücreti yoksa

echo 'Üzgünüm <b>'.$ozellik.'</b> gelistirmek için yeterli paraniz yok..';

}else{

mysql_query('UPDATE Oyuncu SET \''.$ozellik.'\' = \''.$kontrol[$ozellik].'\' + 1, Para = Para - \''.$gerekli_miktar.'\' WHERE KullaniciAdi=\''.$kullaniciadi.'\'');

echo '<b>'.$ozellik.'</b> seviyeniz artti.';

}

?>
Kodu denemedim simdi yazdim umarim çalisir çalismazsa özelimden bana ulasabilirsiniz