Çok sayıda özgün makale ve seoya uyumlu makale yazdırılacak. Makaleler en az 200 kelime olacak.. Makale başlıklarını ben vereceğim ve aşağıdaki şablona uygun olmalıdır.
- Yazılara özgün olacak kesinlikle kopya içerik, alıntı v.s. olmamalı.
- İmla kurallarına uygun olacak.
- Anlam bozukluğu olmayacak.
-En az 200 - 250 kelime arası olacak
- Konu başlıklarını ben vereceğim
- 20 adet şeklinde çalışacağız bitince eğer makalelerinizi beğenirsem 20 tane daha sipariş veririm 20 adet makalenin karşılığında 40 tl ödeme geçerim.
- Makaleleri teslim ettikten sonra, kontrol edilir, belirttiğimiz özelliklere uygunsa ödeme yapılır. Sorun yoksa en geç 3-5 iş gününde ödeme yapılır.
- En geç 5 gün içinde makaleler teslim edilmelidir.
- Fazla kişi ile çalışılacak
- Noktalama işaretlerinden sonra bir boşluk bırakılır.
- Hedef anahtar kelime yazının içerisinde 20 kere geçince seo uyumlu olmaz. Yerine göre 3 - 4 kere geçirirsiniz, diğer yerlerde eş anlamlı ya da yakın anlamlı diğer kelimeler kullanırsınız.
- Yazınızı paragraflara bölerek, hatta bir alt başlık kullanarak yazarsınız.
- Önemli cümlelerin altını çizersiniz, önemli kelimeleri bold veya italik yaparsınız. Bu şekilde makale daha zengin görünür.
- Yazıları bana gönderirken bir tek word dosyası içerisinde, her yazının üzerinde başlığı olacak şekilde gönderirsiniz. İki yazı arasına tire işaretleri koyarsınız.
- Bugün gönderdiniz yazıları, bir gün sonra ne zaman alırım ödememi diye gereksiz mesajlar yazmayın, konuda açıkça her şey yazıyor. Bunun gibi mesaj yazanları okuduğunu anlamayan kişiler olarak görüyorum. Okuduğunu anlamayan arkadaşların yazarlık yapmasını istemem doğal olarak.
Şablondaki bazı kurallar tarkan79 kullanıcısının:
https://www.r10.net/makale-siparisler...ilacak-13.html konusundan alıntıdır.