1.cisi

Bu forum sitemize ait bir forum değil ve sadece tanıtım amaçlı açılan bir konu bu konu üzerinden yazışma yapıyorsunuz bizde cevap veriyoruz vermek suçsa bu saatten sonra vermiyelim.
2.cisi
Sistem buydu ilk etapdan bu yana ve ben sistemi sıfırdan yazdım yada sıfır bir sistem bu yeni kuruldu osu busu şusu var demedik. Sisteme ilk girdiğinizdede script buydu ve yazışmalarda hataları bildirirseniz düzeltmeye çalışalım dedik

Ve hala söylüyorum bu konunun multi olduğunu ve birçok mumkun olan her yerde tanıtım amaçlı açtığımızı söyledik her defasında bu forumun destek kısmı olmadığını lütfen soracağınız bir şey olduğunda lütfen destek sistemini kullanın dedik.

Oyunaz konusunda ise arkadaşım o sorunu çözmeye çalışıyoruz bana bugün mesaj gönderilmediğini ve mesajın gelmediğini söylediniz daha öncesinden söyledinizde benmi görmedim oda ayrı bir muamma

Artı şikayet konusu derken ne gibi bir ithamda bulunuyorsunuz neye göre kimi ne için şikayet ediceksiniz r10 la alakası olan kısım nedir burada sonucunda benim buraya açtığım konu tanıtım konusu