Hocam adresi ismi Yazmamışsınız Çoğu bilgi kayıtta yok Iphonu kazansak mail mi atacaksınız
Bir önceki mesajları okumanızı rica ederim.
Birde akil var mantik var. 5. sirada biri usttekilere saldiramiyor, guclu oyuncu hatasi aliyor ! Eeeee o zaman nasil indirecegiz onlari? Soylermisiniz Varan efendi?
Ayrica Oyunaz FAKE bir oyuncu oldugu belli: Ona mesaj atilamiyor. neden acaba?
Ayarlarda oyuncular bana mesaj atmasin diye bir secenek goremedim ben
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:09:44 -->-> Daha önceki mesaj 18:01:34 --
birde eklenmesi gerekirse:
diger butun ogame oyun sistemlerinde sana saldiran kisinin filosunda hangi turden kac gemi var oldugunu gorunur, ona gore savunma stratejisi uygulanir. Senin sistemdeise sadece saldiran filonun toplam sayisi belli, her geminin sayisi degil. Bu bir SORUN !
Merak etmeyin bende oynamaya çalışıyorum ve aynı şekilde size saldırmaya calısınca güclü oyuncu oldugunu söyleyip duruyor nasıl yenecem onu bende bilmiyorum.
Artı sorundan bahsetmişsiniz onuda en kısa sürede kontrol edip düzeltmeye çalışalım inanın siz söylediniz bende buna istinaden kontrol ettigimde mesaj gönderilmiyor tek'den yapıldığında özellikle site üzerinden size mesaj gönderirim hatta kendisine mesaj atarım oda en azından size döner dönmez bilgi vericem takibimde