Keyif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkes emd diyor ama ben de diyorum ki bana göre emd daha Türkiye'ye gelmedi.

Bakıyorum düşen sitelere hep kesin düşer dediklerim düştü. 0 hata ile bildim hemde hepsini. Thamin yürütmelerim şunlardı;

1- backlink incelemesi yapıyorum siteye aldığın linkler yerlerinde yok yani 3 aylık almış sonra kaldırmış linkleri.
2- 1 adet kelimeye link olarak yüklenmiş.
3- sosyal ağlarda hiç yok.

Bu 3'ü bu şekilde olan siteler düşmeye mahkumdur. Bunun için bilim adamı , seo kaymakamı olmaya gerek yok.

Gösterin bana bir site inceliyeyim düşüp düşmeyeceğini söyliyeyim. kesin olarak söylüyorum ki 1 güncelleme de değil 2. güncellemede değil 3. de gider o site

Kalıcı backlink = kalıcı yer. az link alın sürekli olarak aynı sitelerde kalsın linkleriniz olay bundan ibaret.
Söylediklerinin yarısından fazlasına katılıyorum, haklısın.

Ancak bu güncellemede kurulan algoritmada ciddi anlamda yanlışlar mevcut diyorum ve bunu hala savunuyorum. Söylediğin maddelerin benzeri özelliklerin dışında birçok site de yanlış biçimde etkilenmiş durumda. Bunu kanıtlayabilirim.

Bu güncelleme panda, penguen´e benzemiyor. O güncellermeler olduğunda da birçok kişi bundan yakındı ancak bu sefer farklı.

Burda yanlış işleyen kısımlar var.

Ya Google bu yanlış kısımları bile bile maddi anlamda çıkar sağlamak için görmezden geliyor, ya da bu kayıplar kısa sürede telafi edilecek.