-
yazmışsın bu konuda katılıyorum
-Bence forumda şöyle bir şey var
ÖZGÜN içerik acaba sadece özgün içerik mi ? Bence
ÖZGÜN+KALİTELİ içerik daha önemli.
Benim görüşüm son güncellemelerden sonra artık içeriğin sadece içerik olmaktan çıktığıdır.
-Ayrıca EMD güncellemesi ile tek kelime bazlı çalışan siteler çok büyük düşüş yaşadı.Örneğin siteniz film site adam yazmış 20k konusunun hepsine film izle film izle diye girmiş keywordleri bu şekilde yapanlar yerine artık google diyor ki tek kelime bazlı çalışmak yerine birden çok fazla özgün keywordlerle çlışmak daha mantıklı
Ayrıca Matt Cutts demiş ki i EMD yeni bir güncelleme değil google pandanın vernni güncellemesidir diye.
Sonuçta google bir şirket Adamlar adwors gelirlerine göre hareket ediyorlar jenerik domainler daha önce googlede ön plana hemen çıkıyor.
Örnek vermek gerekirse e ticaret sitelerini düşünün. adam keywordten hemen ilk sırada e doğal oalrak google adwors kullanmasına gerek yok.Google bu güncelleme ile ne oldu
hop içeriği iyi olmayan e ticaret siteleri aşağıya düştü e o zaman bu adamlar ne yapacak ürün satması gerekli o zaman mecbur bir şekilde adwors reklamlarını düşürecek.
Ben şöyle düşünüyorum hani derler ya google güncelleme çıkartı kullanıcı için falan filan tamam bu doğrudur ama sadece bu değildir.Çıkardığı güncellemeler mutlaka şirketin çıkarlarına yarar sağlamaktadır.
ekleme:Tamamen şahsi görüşlerimdir.
İyi geceler.