alman ve fransiz googlesinde ciddi degisiklikler oldu.. siralamalar ciddi derecede degisti kafa olan siteler baya bir gerilediler..

su uzgun icerik meselesini denedim almanca ozgun icerik girerek 3 hafta olmadan site ciddi derece ziyaretci aldi.. fotter header, navbar link, makale ici link bunlar webmasterilerin olmazsa olmazidir..

googlenin yeni politikasinda bir siteden bellirli bir sayida uzerinde link cikisi var ise eklenen sitelerde gerileme oluyorsa bu ciddi bir durumdur.. eger boyle bir olasilik varsa link ticaretinin onu kesilecek gibi. veya link aldigimiz sitelerin kalitesine gore link alicagiz..

bugun tanidik oldugum bir olayi kisaca anlaticam, r1o tanisdigim bir grubetci arkadas yardim istedi benden, bende pek cogunuz gibi oyun sitelerimden link satisi yapiyorum neyse arkadas konuyu gormus mesaj atmis.. ekledim msnde biraz hos bes sohbetden sonra bir film sitesinin oldugunu ve film izle kelimesinde ilk 10 dayken birden 3 sayfaya geriledigini soyledi.. oturduk epey kafa yorduk sonra bir kac ay icinde neler yaptin diye sordum hicbirsey link aldim.. guncel filmleri ekledim.. elimden geldigince sitemi acik ve guncel tutmaya calisdim.. ben yinede kimden link almis diye lin:siteadresi.net seklinde bakdigimda baya bir site cikdi.. sonra bunlarin kaynak kodlarina bakdigimda arkadasin sitesi p..no izle diye baya bir kasilmis.. film izle kelimesi p no izle diye link almis..

Soke oldum adamlar rakibi siralamdan dussun diye ne yollara basvuruyorlar..