evet morilles kuzu gobegi mantari galiba , birde domalan mantari var toprak altinda , birde bulgaristan tarafinda yetisen bir mantar var truff diyorlar o kuzu gobeginden daha pahali genelde ozel egitimli kopek yada domuzlar ile buluyorlar onu
Evet, truf mantarını ve domalan mantarını biliyorum yalnız bu kadar değerli olduklarını açıkcası bilmiyordum özellikle yiyeceğimize satardık

Trüf kara elmas olarak biliniyor sanırım onunda kilosu 1300 1500 dolar arası. Yalnız bu fransa da da yetişiyor du? Yanlışım varsa düzeltin.
Kuzu göbeğinin ki Morchella Conika olarak geçiyor ben 3'ne de kolaylıkla ulaşabileceğimi düşünüyorum hatta, ticari olarak da bakmaya başladım bu işe, dediğim gibi araştırdığımda sizinle irtibata geçelim ben size ulaştırayım nedir ne değildir diye, bende ilgileneyim biraz
Edit: Bu arada domalan mantarı benim memleketimde yetişiyor, trüf mantarının bir türü bu mantar, semt pazarlarında kilosu 15 30 liradan giderken dışarıya 100 lira gibi bir fiyata satıyorlar. Biz baharda topluyorduk bunları.