Malum EMD'den nasibini alanlardan biride benim zararimi kimse tahmin bile edemez.
EMD guncellemesinin kimse bana hatasiz ve kalici oldugunu Kararli sonuca varildigini ve artik siralar bu sekilde devam edecegini soylemesin. Kalici ise google arama sonuclarini listelemedeki felsefesini degistirmis demektir.
Gunlerdir emd'yi takip ediyorum. Okumadigim blog izlemedigim video kalmadi diyebilirim.
Incelemeler :
Zor aramalardaki 1. sayfada bulunan siteleri inceledim.
baglantilari inceledim iceriklerini inceledim.
kopya resim veya icerik kullanilmismi kullanilmamismi inceledim.
w3, html hatalarini, Anahtar kelime yogunlugunu, index sayilarini, site ici baglanti sayisini inceledim.
Sonuclar ;
En cok sasirtan bu oldu.
baglantisi bulunmayan alexasi 20M olan index sayisi 50 olan bir site 1. sirada hemde anahtar kelimenin tum varyasyonlarinda acaba sitenin sahibi sitenin o durumda oldugunu biliyormu emin degilim.
Bazi aramalarda google.com cikiyor,
cok zor bir aramadaki 1. sayfadaki tum sonuclar sitelerin alt sayfalarindan olusmakta.
Siralama sonuclari hala anlik olarak degisiyor.
Yaklasik 9 yildir bu isi yapiyorum. Tek emin oldugum sey bu guncelleme daha bitmedi. Herkese tavsiyem sitelerinde marjinal degisiklikler yapmasinlar. Hicbir sey olmamis gibi icerik uretmeye devam etmeniz EMD guncellemesinden en iyi sonucla cikmaniza sebep olacaktir.
5 sayfa site yapip keyword domain ile 1000 tane wiki vb gereksiz link alip rekabet orani dusuk anahtar kelimelerde 1. sayfayi kapatan arkadaslar icin ise gecmis olsun O siteler bir daha asla geri gelmeyecek. google er yada gec EMD guncellemesini hatasiz bir sekilde onumuze sunacaktir.