A sitesi B sitesinin tasarimindan alinti yapmis B sitesi mahkemeye vermek istiyor fakat B sitesinin elinde psd ve png dosyalari için patent yok. Dogru anladiysam bu sekilde
Adamda paten yoksa onun baska biryerden alinti yapmadigi ne malum ? korkutmak amaçli soylemistir bence. ama adamin elinde patenti var ise mahkemeye verebilir ve %100 kazanir
aynen öyle kardeş bende özellikle sordum patentin varmı diye benimde bildiğim bilişim işleri patent üzerinden yürüyor ama genede emin olamadım sormak istedim
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:34:19 -->-> Daha önceki mesaj 18:32:14 --
O zaman kod diye de tasarım diye de bir şey kalmasın dünyada? Tek onun mu aklı basiyor? Belki aynı adamın tasarımı başka bir adamın da aklına geldi?
Bu mesaj telefonumdan gönderildi. Yazım hataları için özür dilerim.
katılıyorum arkadaşım böyle saçmalıklar yüzünden dünyada tasarım kod diye birşey kalmasın. o zman facebook twitter google tüm dünyayı mahkemeye versin logomu kullanıyorsun diye bu adamın mantık böyle biraz ama bakalım mahkeme yazısı gelirse ona göre davranacaz