1 Ay boyunca denilmis. konunun acilis tarihi 13 eylul. neden simdi sonuclandi?
bana 15 ekim gece 23:59 da biter demissiniz.
Bir aciklama bekliyoruz, aksi takdirde yalandan oturu sikayet konusu acilir.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:56:11 -->-> Daha önceki mesaj 16:52:24 --
Ayrica, Silecegiz demediyseniz konuda tam tersi gecerli olur, tam tersi yazmayi gerektirmeden !
Fark ettiyseniz zaten konuyu Not kısmı mevcut ve okursanız yarışma bitti demedim kampanya biraz hüsranla sonuçlandı diyorum
Not: Yarışma bitiminde ilk 5 de olan kişiler r10 dan yada başka bir yerden site üzerindende gerekli açıklamayı yapıyorum. Ödül dağılımına göre hepsine tek tek bilgilendirme geçilecektir.
Sonradan eklenen 15o kişi olması şartı ve aktif olmayan üyelerin silinmesi, ne amaçla yapıldığı şüphesiz.
150 kişi olması gerekiyor diye en baştan bilgilendirseydiniz keşke, başta sırf yarışma için katılan kişilere haksızlık etmemiş olurdunuz. Hem 150 kişi olmamasının suçu oyuncular değil, sitenin tanıtım ve reklamını yapamayan sizdedir bence hocam. Oyunda kaç kişi olursa olsun çekilişi bitirmek zorundaydınız bence.
Bu şekilde çok olumsuz yorum alırsınız. Kime ne silerim eklerim demekle olcak iş değil bu.
zaten mesajın atılma tarihine bakarsanız sonradan eklenen bir mesaj olmadığını ve kampanyayı başlattığımız süre içerisinde bir mesaj olduğunu dikkat edersiniz.