Bir arkadaşımız son derece güzel bir mesaj iletmiş. Öncelikle benimle ilgili söylediği herşey için kendisine teşekkür ediyorum. Umuyorum bu bilgiler size faydalı olacaktır ve daha fazlasını da siz araştırarak kendinizi daha iyi noktaya taşıyabileceksiniz.

Meseleye dönecek olursak, arkadaşımız benim tüm yazılarımı takip ettiğini çıktısını aldığını ders gibi çalıştığını ve çok şey öğrendiğini yazmış bu beni çok mutlu etti. Bununla birlikte dil sorunu olduğundan bahsetmiş. Çok heyecanlı ve istekli olmasına karşın benim anlattığım tüm konuları anlayıp yapabilecek durumda olmasına karşın dilinin yetersiz olması nedeniyle kurs mu yoksa özel ders mi tavsiye edeceğimi sormuş.

Benim fikrim maddi imkanınız varsa her ikisini de almanız yönünde olacaktır. Kursa gidip belilri bir program çerçevesinde ilerlerken özel dersle de hızlı bir pekiştirici olabilir sizin için. Evet maddi götürüsü hayli fazla olacaktır. Ama çok yapmak istediğiniz mail marketing konusunda da birçok kişiye fark atabilecek bir dil yeteneğine kavuşursunuz. O bahsettiğiniz yöntemi denemedim (denemeye vaktim de yok açıkçası ama merak etmeyin isteğiniz üzerine kimseye yönteminizi anlatmam, benim geçmişten beri tüm yazdıklarımı okursanız özel mesajlarda bana gelen özel konuların hiçbirini burada kimseye anlatmadığımı da görmüşsünüzdür) Fakat bu yöntemi şu an denemenizin aslında bir anlamı yok değil mi? Çünkü öncelikle kurs işini halletmeniz gerekir! Onu halledin gerisi sizin için çok kolay olacak emin olun!

Bakın size örnek vereyim. dün natgeo nun bir belgeselini izledim. Anne hamileliği ve çocuğun rahimde oluşmasıyla ilgili bir belgesel. Milyonlarca sperm yani sizin kardeşiniz anenin rahminde yumurtaya ulaşmak için yarış halindeler. Bu yarışta kusurlu olanlar, başka yola sapanlar, zayıf olanlar eleniyor. Geriye binlercesi kalıyor. Kendi boyutlarına göre bu spermler yumurtaya ulaşmak için neredeyse dünya il ay arasında mesafenin yarısını kat edereken birçok kardeşi daha erkenden pes ederek yarıştan çekiliyor. Sadece birkaç bin tanesi yumurtaya ulaşabiliyor. Ama içlerinden birisi en dirençli ve en inatçı olan yumurtanın içine girerek doğmaya hak kazanıyor.

Bu belgeselin ilk dakikalarında anlatılan hikayeydi. CPA'da aynı buna benziyor. Milyonlarca kişi dünyanın her yerinden heves ediyor, heyecan duyuyor ama sonra yenilgi, bıkkınlık, isteksizlik vs başka nedenlerden dolayı büyük bölümü pes ediyor. Kazananlar ise aynı spremler gibi sadece birkaç bin tanesi oluyor. Onların içinden de bir tanesi kendi alanında uzmanlaşıyor. CPA'da da durum buna benzer tabiki burada kazananların sayısı bir kişiye düşmüyor. Binlerce kişi oluyor ama yine de milyonlarca kişinin yarışa girip kaybettiği, pes ettiği kesin. O nedenle bu anlattığım yöntemlerdeki tüm aşamaları es geçmeden uygulayın. Dil sorununu halletmezseniz kendinizi çok yönlü bilgilerle donatıp geliştiremezsiniz. Şurada ingilizce bir video buldum bana çevirir misiniz diye sağa sola sormaya başlarsınız ki, bu işte zaten yenilginin adıdıdır bu. O video izleyip anlayıp ona göre kendinize ders çıkarmanız lazım ki bunu çok ama çok hızlı yapıp uygulamalısınız.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Tekrar güzel sözleriniz ve düşünceleriniz için teşekkür ediyorum...

Bol kazançlar...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:27:44 -->-> Daha önceki mesaj 13:23:59 --

sinemsavas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 buçuk milyon email listesini email submitlerde kullanamazmıyız yusuf hocam? hazır elimizde kitle varken üstelik masrafsız, burda amaç para kazanmaksa farklı düşünmek gerekir diye düşünüyorum, 7searchta nasılki bilmediğimiz kişilere paralı reklam sunuyorsak buda değişik versiyonu diyebiliriz, belkide 7searchta arama yapan kişiler 3 buçuk milyon email listenin içinde olan kişiler ??
Deneyin, kazanın Ben kimseye engel olmam, işin kuralı neyse nasıl yapıyorsak onu anlatırım. O listeler elden ele dolaştığı için tık almanız bile bence zordur ama, benim burada sizi ikna etmemin bir anlamı yok. İkna olmanız için deneme yapmanız şart. Belki de kazanırsınız. Kazanırsanız da peşini bırakmayın derim.

Bol kazançlar, kolay gelsin....