sinemsavas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu yazdıklarınız bana google email gruplarını anımsatıyor.. bir dönem saadece paylaşım amaçlı denemiştim..
Evet bir mail grubu yaratıyorsunuz ama size özgü olan şekilde google mail grubunu bilmiyorum programlanabilir özelliği var mıdır yok mudur denemedim. Bu işi prof yapacaksınız aweber ve mailchimp öneririm. Bu servisler oldukça güçlüdür ve ihtiyaca göre her türlü değişkeni uygularsınız. En basitinden listeye yeni gelenlere tarih sıralamasına göre önceden gönderdiğiniz içerikler gitmeye devam eder. Böylece 1 yıllık listeniz bile olsa yeni girenler ilk kez giriyormuş gibi hisseder. Daha da önemlisi sürekli içerik güncelleme ve değiştirmeler de yaparsınız 5 yıllık listeniz varsa ilk gönderdiğiniz mesajı 5 yıl önceki haliyle tutmak istemezsiniz. Güncel bilgilerle yenilersiniz. Devam eden üyeler ilk mesajı bir daha almayacakları için yeni gelenler alır ve ayırt edilemez durum. Offerlar için de aynı şey geçerlidir. 3 yıl önce yayınlanan offer kaldırıldıysa yeni gelenler için onun mesajını düzenlersiniz. Bu ayrıntılar önemlidir. Sürekli güncelleme ve yenileme yeni insan kazanma taktikleri geliştirmek hepsi önemlidir acele etmeden liste ivme kazandıkça yerinde dokunuşlarla ilerleyecektir.

Kolay gelsin...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:40:42 -->-> Daha önceki mesaj 12:39:11 --

Kirkhammett adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
üstad bilgi için teşekkürler
İşinize yaradıysa mutlu olurum. Kolay gelsin...