bu sisteme hiçbi zaman kötü gözle bakmadım,bunlar *********** falan filan demedim ama bu site degişikligi sırasında çok magdur ettiler ona güvenenleri.bu güne kadar 40$ yatırdım,panele göre bu güne kadar 20$ kazandırmış bu bana.en azından kagıt üzerinde öyle görünüyor çünlü 5 kuruş para çekmedim kazandıgımdan ve çekmeyide düşünmedim hiç

her 10$ tamamlandıgında yeni pozisyon almak ve bi süre sorun çıkmaz ise daha sonra her hafta en az 20-30$ yatırmak vardı aklımda fakat bu sorunlar ortaya çıkınca vazgeçtim.site justbeenpaiddeki gibi çalışmaya başlarsa tekrar,bi denerim sistemi.ama şuan yatırım yapmayı aklımın ucundan dahi geçirmem.ilgilenenler şimdi üye olsun ama ya az para ile girsin benim gibi yada site rayına oturana kadar beklesin yatırım yapmak için bence.
öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim. zaten burada amaç bu sitenin spam yani para ödemeyen site olmadığını göstermek. yeni başlayanlar 20-30 dolarla girsinler. 3 ay sonrada bi çeksinler sistemi tam bir kavrasınlar

sonra gerisi gelir zaten
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:35:04 -->-> Daha önceki mesaj 10:34:08 --
sizin refinizle üye oldum ama sistemin nasıl çalıştığını ne yapacağımı inanın hiç anlamadım detaylı bilgi verirseniz sevinirim
Özel mesaj gönderilmiştir. Her türlü sorununuzda yardımcı olmaya hazırız. Çekinmeden sorabilirsiniz