Arkadaşımın söylediklarini aynen yazıyorum;

-----------------------------------------------------------------------------------

Bir ara bana da yurt dışında bir bankadan phising ile alakalı olarak mail geldi.
Benimle beraber megatrhost sahibi engin beye (hostu kendisinden almıştık) ve sunucunun bulunduğu firma sadecehosting'e de bu mail gitti. Sadecehosting engin beyi aramış ve benim kimlik bilgilerimi istemiş, engin bey ise ödemeyi paypal üzerinden geçtiğimi söyleyip kimlik bilgilerimi ver(e)memiş. Anında sitem kapatıldı. Sorunun kaynağı da öyle ***** paylaşım filan değil, siteye plesk'in açığı kullanılşarak js frame kodu girmiş bu yüzden siteye girenler belli bir süre sonra bu bankanın fake sayfasına mı ne yönleniyormuş. Domaini şu an yine kullanıyorum ama aradan 2 yıl geçti.

Bu arada; Bu gökhan şanlı isimli kişiyi gıyabında tanıyorum. cyber-warrior isimli sitenin sahibi.

Arkadaşın sitesinde türlü türlü ***** paylaşımları yapılmaktadır. Siz de sitesini inceleyebilir, ***** içerikli tüm paylaşımları ona mail atabilirsiniz. Mesela alttaki linki yollayın, ben autodesk firmasının türkiye bilmem ne antifirayut timindenim de Zaten fark yok aynı şey.
http://www.cyber-warrior.net/Forum/a...l_471475,0.cwx

Kısaca mahkemeler eğer fox'un hakkını arayacaksa, karşısında fox'un direk türkiye'de yetkilendirdiği avukatını görmek ister. Bir microsoft davamda hakim herkesin önünde microsoft amerikanın türkiye'de ki hukuki temsilcisine direk yetki verdiği evrağı gösterip "Bu evrak olmasaydı bu davayı düşürürdüm. Ama evladım bak bu avukata ilgili firma direkt olarak yetki vermiş." dedi... Yani anlayacağınız microsoft türkiye dahi hukuki olarak bir yetkiye sahip değil.

Yani Fox niree Digitürk nire

---------------------------------------------------------------------------------------