furina adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tablet arayışı içerisindeyim BURDAKİ tablet ile kıyaslama yapılırsa sizin tabletiniz daha mı iyidir ?
gönderdiğiniz ürün ile benim sattığım ürünler arasında bazı farklılıklar mevcut şöyle diyebilirim örneğin benim satmış oldugum resistive ekran yani çoklu dokunma özelligi yok tek parmak yada kalem ile rahatlıkla kullanabilirsiniz. sizin gösterdiğiniz üründe coklu dokunmatik özelliği mevcut yani birden fazla parmak ile işlem yapabilirsiniz. furina dark'ı yada proyu onu al bunu al demiyorum ama satmış olduğum tableti şahsen ben kendim kullandım gayette memnun kaldım kurcaladıkça farklı farklı özelliklerini keşfediyor insan örneğin google storeden ücretsiz uygulamalar ile tabletinizi zengin bir içerik ile donata biliyorsunuz navigasyon oyun face twiter msn. youtube videoları izleme vs vs kısaca günlük ihtiyacımız olan herşeyi yapabiliyoruz diyebilirim.

Sakın yanlış anlaşılmasın ürünü satmak için allayıp pullamıyorum sadece kullanıp yaşadığım deneyimi sizlere aktarmaya çalışıyorum.söylemekte fayda var internet ile haşır neşir olan herkese şart yani

teknolojiden uzak kalmamak lazim