Merhaba EMD Dalgalanmasından sonra sitesi geri düzelen arkadaşlar varmı ?

Ben EMD dalgalanmasında 2-3 kelimede sitem yukarıya çıkarken 4-5 kelimedede sitelerimde gerileme olmuştu.

Siteler flaşh oyun siteleri ve keyword kelimeli.

1- Sitem Com.tr uzantılı keyword oyun doamini 4-5 aydır kelimesinde 1 rinciydi.
cumartesi günü siteyi birinci sıradan sayfanın sonuna attı. 2 sayfayada gitti geldi site güvenilir bağlantıyı kapatmıştı.

şu an bugün itibariyle akşam saatlerinde site

İlk sayfa 3 sıraya çıktı ve güvenilir bağlantılarıda geri geldi baya umutluyum geri eski sırasını alacağı konusunda.

normalde penguem gibi hiç umudum yoktu.

2- Sitem Org uzantılı 1 sıradan 5-6 sıraya kadar salladı. şu anda 4-5 sıra ve güvenilir bağlantısıda geldi.

3- Düşüş yaşayan Sitem NET uzantılı 5 sıradan 2 sayfaya attı herhangi bir değişiklik yok sitede.

4- Site Biz uzantılı ilk 5 deydi .5-6 sayfaya kadar atmıştı su anda 3 sayfanın ilk sırasında.


Penguem gibi düşen geri gelmez diyordum.

Sanki bu sefer düzelecek gibi.
Bazı Arkadaşlar özellikle TR uzantılı siteler yazmış ama alakası yok sanırım bir kişide denk gelmiş olabilir. Güvenilir bağlantılarınında geri gelmesi beni baya umutlandırdı. Hayırlısı olsun inşallah.
İngilizce sitelerde sallandıyı için sanırım bu sefer düzelme olacak gibi çünkü çok alakasız siteler sıralamalarda çıkan kelimeler olmuş

Başka Düzelme tespit eden varmı ?