Özel mesaj ile Açığın nasıl yapıldıgını istemeyiniz Arkadaşlar böyle birşeyi söyleyip bir sürü insanın hakkına girmek hata olur...
önemli olan yıkıcı değil yapıcı olmaktır

Nasıl Kapatılabileceği üstünde Çalışma Yapıyorum Şuan dostlar
İlk aşamada Bulduğum yöntem "Adobe Air ve Criptolanmış flash içerikli" gönderme Apileri bu apilerde Yöntem Çalışmıyor Yapabilen arkadslarım Sitelerini bu yonde Güncelleyebilirler..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:25:27 -->-> Daha önceki mesaj 19:21:43 --

Alıntı
"SEOPro"
Yönetime Açığı bildirdim Merak etmeyin Bu konuyu Başka bilen biri yok şuan herhangi bir bilgi vermiyorum kimseye güvenlik sorunu olusturmaması için

Ayrıca r10 değil "Hostgator,zygna," gibi buyuk firmalar ustunde denedim tümünde çalıştı ve firmalara mail gönderdim...

başka biri bulmadıgı surece sorun teşgil etmiyor.

Alıntı
"Doc.Deniz"
Evet Arkadsım Paypala Detaylı Bir mail ve nasıl yaptıgımı içeren bir mesaj gönderdim dün gece

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:32:58 -->-> Daha önceki mesaj 19:25:27 --

Alıntı
iSoTurK
Alıntı
sen bu açığı sağ a sola sölicene paypala söyle büyük ödül alırsın yada kimseye söleme açığı kullan...
Söz Konusu Değil hocam biran önce açığı kapatacak kodları yazıp yayınlamayı dusunuyorum suan