thePRNCE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Turkmmo'da v1'i paylaştılar. Paylaşan arkadaşlara ve ***** kullananlara haram olsun diyorum...
İnsanlar iyilikten anlamıyor. v2'yi sıfırdan yeni bir files yapısıyla hazırlayacağım ve quest içeriklerini vs vermeyeceğim. Kapalı kaynak kodlu ve lisanslanmış halde çıkaracağım. İnsanlar iyiliğimizi suistimal ettiği sürece böyle devam edecek...
Bu Durumu Yeni Anlamanız Üzücü Olmuş , İnsanlar Böyledir Birşeyin Değerini Bilmezler İnsanların Emeklerine Saygıları Yoktur.
Şahsen Filesiniz Bana Siz Konu Açtıktan 3 Gün Sonra Geçti Elime Ama Kullanmadım Arşive Attım Duruyor v1 v1.5 2 side Elimde Mevcut. Ama İnsanda Emeğe Saygı Olur İşte Bu Tarz İnsanlar Olduğu Sürece Sonuç Hep Hüsran Olucaktır Hocam. Şuana Kadar Hiç Yorum Atmamıstım Konunuza Sebebi Safa İle Aramdaki Bazı Ufak Hüsümetlerdi . Ama Cidden Güzel Bir İş Çıkartmıssınız Filesiniz İnanılmaz Derecede Güzel Özellik Olarak . Efekler , Pet Sistemi V.s .
Filesi Hocam İstediğiniz Kadar Lisanslayın , Questleri Silin Bu İnsanlar Piyasada Olduğu Sürece Emeğiniz Hakkınız Çok Yenir. Quest Kaynaklarınızı Silmeniz Bir Fayda Etmek Öyle İnsanlar Varki Üşenmeden Objecti Editleyen. Sistemi Lisanslamanız Fayda Etmez Kırmanın Herzaman Bir Yolu Vardır.
Ancak Yapabilceğiniz Bash Sistemlerini Düzenlemektir. Bash Sistemi FREEBSD Üzerinde Şifrlemeye Müsait Değil Ama Sistem Kaynak Kodlarını Uzaktan Veri Olarak Çektirebilirsiniz.
Fetch Sistemini Söylemiyorum , Benim Söylediğim Aynı Bir PHP'de Uzak Databaseden Bilgi Çekmek Gibi Birşeydir . Uzak Bir Site Üzerinden Dosyanızı Görür ve İçeriği Okur. Tabi Bu Komut İçin Sunucuda Apache Yani WebServer Özelliğini Kurmak Gerekir Kurduktan Sonra PHP Kodlması İle Uzaktan Veri Çektirilir Ve Kaynak Kodları Şifrelenebilir Hale Gelir.
Bunları Söyleme Sebebim Geçmişte Benimde Çok Emeğim Çalındı Halada Çalınan Dosyalarım Var Sanki Kendi Yapımlarıymış Gibi Altına Adlarını Yazdıkları Panellerim Var. O Yüzden Elinizden Geldiğince Zorlayın İşinizi Sizi Çok Uğraştırabilir Söylediğim Mekanizma Belki Ama Tavsiyem Yapmanızdır. Neyse Fazla Konuştum İyi Forumlar İyi Satışlar Dilerim.

Taklit Gerçeğini [Aslını] Yüceltir. Taklit Edilmeniz Emeğinizin Wareze Düşmesi Sizi Yüceltir Wareze Koyanı Değil . Tavsiyem Filesde Bolca Acık Bırakın Bu Durumlar İçin Zaten 1-2 Açık Gözüme Takıldı Dün İncelemem Sırasında.
Mysql Bağlantısı Var Nasıl Olsa Questlerde Anlaşılmayacak Bir Açık Yaratın . Filesiniz Wareze Düştüğünde Açıktan Zarar Verirsiniz Sunuculara.