BilgeForum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapmayın...

Ben sizin sitede oynuyorum zaten. 2 Gün önce karanlık madde aldım.. Şuan bile onlineim. Nerden çıkardınız bunları ?

Baltalayacak olsam neden karanlık madde alımı yapayım sizin oyunda ?

Arkadaşım;

Bir oyun yapıyorsun ve bunu bazı şartlara bağlıyorsun (yapıyorsan 150 kişi değil 1 kişi bile oynasa vermen lazım) böyle sence uygunmu ?

Benim sitemde zaten yeteri kadar yönetici var. Size yazılan desteği 1 gün sonra cevaplıyorsunuz...

Ben size sonuna kadar destek veririm (sitenizdeki açıkları ayıklayarak başlayabilirim) FAKAT bir yarışma düzenliyorsunuz (bakın kaç sayfa olmuş bu konu) bence ciddiyetinizi göstermek için bu hediyeyi verin ve bizlerde sizi hep beraber alkışlayıp gerekli desteği verelim (36K kişilik facebook sayfamda size dilediğiniz kadar reklam yapayım)

Haksızmıyım arkadaşlar ?
Sizin üyeliginiz nedir artı bir sorununuz varsa ozaman lütfen oradaki destek talebini kullanırmısınız.

destek talebini 1 gün sonra cevaplıorsunuz dediginiz olayda öyle bir durum söz konusu değildir. Aynı gün cevap verilmekte eger online isem anında cevap vermeye özen gösteriyorum.

Bunun dışında şuan bile online oldugunuzu söylüyorsunuz benden birkaç gün önce Km alan kişi bile online değilken sistemde siz sanırm 2 üyelikle kasıyorsunuz oyunu buda multi ve sahteciliğe giriyor zaten birbirine savas acan üyelikleri inceliyoruz

Söz konusu bu mesajlarımdada belirttiğim üzere biz sonucunda yarışmaya sırf üye olunsun saçma sapan maillerle kayıt olunsun ve üye sayısı artsın diye yapmadık.

Teşekkürler

Başka bir mesajınız varsa lütfen destek'den gönderiniz aksi halde konuya mesajlarınız silinmesi konusunda report edilecektir.