Tüm hesaplarım kendi adıma, zamanında almak çok basitti, en doğrusu bu işi kendi başına yapmak. Herkes 50-100 hatta 200-300 hitin olacak yazıyıordu. Ben de almakta zorlanırken, yeni sistemde tecrübeliler dedim ama iş öyle değil işte.
2-3 kişinin ancak geldiği siteyle adsense yeni hesap edindim ve daha önce milletten alıp 4 gün dayanmayan sitelerde para yazıyorlar 7 günü geçti.
Kesin olarak şunu diyebilirim, hit konusu yalan, ama sizin yeriniz de olsam şahsen full özgün bırakırım. Belki yine alırsınız ama en azından içinizde şüphe kalmaz. Sistemi zaten bilsek, herkes böyle çaresizlikle konu açıp fikir almaz. Ayrıca bir yayıncı olarakta bu konuda sizi kınıyorum. Kopya içerik, emek hırsızlığıdır. Bunu yazdıktan sonra siz ve benzer site sahiplerinin asla hesap edinmesini istemem ve dileklerimde bu yöndedir. Hesap edindikten sonra 3-5 kuruş ümidiyle, diğer blog yazarlarının da yazıları bir hırsla çalınacak.
Yayınınıza temiz gidecekseniz umarım alırsınız, yoksa asla alamamanız emeksiz para kazanılmayacağını bilen biri olarak içtenlikle söyleyeceğim son şeydir.
ne yalan söyliyim gercekten haklısınız.Size hak veriyorum.Ama daha ilk tecrübem bu site.Bizde r10 dan sagdan soldan ne gördüysek onu yapmaya çalıstık.İnsallah bundan sonra özgün yazılarla devam edebilecegim niche siteler acmayı dusunuyorum.En kısa zamanda yazıları özgünleştirecegim.Verdiğiniz bilgiler icin teşekkur ederim
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:06:54 -->-> Daha önceki mesaj 20:05:05 --
siteyi henüz bu kadar kişi giriyorken kopya içerik yapmanız hata. Benim siteme 800+ giriyor ama hala 1 tane bile kopya paylaşım yok. Öneririm.
Haklısınız ama kendi konularımdan gelen hit kadar kopyalardan da geliyor.Yani sırf ozgun girseydim bu hit olmazdı.Ama bundan sonra ozgun sekilde ilerleyecegim insallah