ertan2002 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
büyük küçük harfe dikkat et. ondan olabilir yani oradan dönen sonuç büyük harfle yazılmış vodafone mu.
ikinci bir ihtimal de bu kod birden fazla çalışıyor ve str boş dönüyor. if lerdeki şartına bakıyor hiç biri uymadığı içim turkcell e giriyor. bunu şu şekilde yap

else if
{
this.label11.Text = "Turkcell";
}

else
{
this.label11.Text = "GSM Operatoru bulunamadı";
}

eğer bulunamadı yazarsa str de problem var. if in oralara bir break point koyup str nin içeriğine bakabilirsin. ya da str nin içeriğini bir textbox a eşitleyip oradan koplayarak not defterine gelen operator değerine bak. eğer varsa o değer o zaman dediğim gibi kodun birden fazla çalışıyor olabilir ve str içeği boş oluyor.

webbrowser un değişiminin tamamlanmasından sonra bunu çalıştıracaksan webbrowsercompleted eventine kodunu yazman gerek. ancak bazen birden fazla giriyor. bunun için de e parametresini kullanarak bir if yazman lazım. yukarıda söylediklerimi dene olmazsa diğerini de söyleyim ya da denk gelirsek bana teamviewer den id ve pass yollarsan bilgisayarına bağlanıp bakayım
Dediğin gibi büyük küçük harfe dikkat ettim üstadım, sitede hepsi büyük yazıyor.

Koddaki dediğin değişimi de yaptım, operatör bulunamadı döndü ama str nedir onu da bilmiyorum. Microsoft'un sitelerinde dolandım durdum ama hiçbir şey anlamadım desem de yalan olmaz herhalde. Aslında sitede operatörler <span class="SD36"></span> arasında oluyor ama onları nasıl çekeceğimi hiç bulamadım, genelde anlatımlar Google'ın title'ını çekmek üzerine ama onu da uyarlayamadım açıkçası...

Completed event'ına yazdığımda facebook'da giriş yapamadım, ben de başka bir sitede aşağıdaki şeklini buldum. Facebook üzerinde denedim, olunca o kodları iptal edip siteye uyarladım üstadım. Kodlar aşağıda...

using System;
using System.Collections.Generic;
using System.ComponentModel;
using System.Data;
using System.Drawing;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Windows.Forms;

namespace LinkClick
{
    public partial class Form1 : Form
    {
        public Form1()
        {
            InitializeComponent();
        }

private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
        {
            //webBrowser1.Navigate("http://www.facebook.com");
            webBrowser1.Navigate("http://www.numarasorgulama.net");
        }

private void git_Click(object sender, EventArgs e)
        {
            if (webBrowser1.ReadyState == WebBrowserReadyState.Complete)
            {
                //string Email = textBox1.Text;
                //string sifre = textBox2.Text;
                string numara = telnumara.Text;
                //webBrowser1.Document.GetElementById("email").InnerText = Email;
                //webBrowser1.Document.GetElementById("pass").InnerText = sifre;
                webBrowser1.Document.GetElementById("tel").InnerText = numara;
                webBrowser1.Document.Forms[0].InvokeMember("submit");

}

string str = this.webBrowser1.DocumentText.ToString();
            if (str.Contains("VODAFONE"))
            {
                this.label11.Text = "Vodafone";
            }
            else if (str.Contains("AVEA"))
            {
                this.label11.Text = "Avea";
            }