Onur89TR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alakası yok kardeşim. Ben bu konuya daha önce de cevap yazdım fakat silinmiş. Arkadaş temanın edit olmadığını söyledi fakat tema edit.

http://wordpressthemesbase.com/view/747.html

Bu temanın editi. Zaten bunu kendisi de biliyor ki temanın linkini konunun ilk mesajında vermiş. Yani bu arkadaş ***********. Ücretsiz bir temayı editleyip satmaya kalkıyor. Gereğinin yapılmasını arz ederim.
değerli hocam, ücretsiz bir temanın editlenip satışa sunulması adına bir ilk değil ki bu. daha önce de ücretsiz temalar editlenip satışa sunuldu bu forumda. etik olup olmaması konusu da epey tartışıldı tekrar açmaya gerek yok ancak söylemek istediğim yasak olan bir uygulama değil. ha başka birisinin yapıp satışa sunduğu ücretli bir temayı alıp düzenleyip kendi teması gibi satışa sunsaydı arkadaş o zaman sonuna kadar haklısınız diyebilirdik. lakin geçmişte onlarca kez yapılmış ve kural olarak yasak olmayan bir durum için konu sahibine sahtekar yakıştırması yapmanız anlamsız olmuş.

not: konu sahibini kesinlikle tanımıyorum yanlış anlaşılmasın sadece olaya objektif yaklaşmaya çalıştım. saygılar...