SeA_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ülkemizin oyuna geleceğine inanmıyorum...
Oyunu hazirlayan zaten Turkiye. Topun atildigi yer Ozgur Suriye Ordusunun elinde. Turkiyenin ilk vurdugu yerler Hatayin guneydogusundaki Idlib kenti civarinda, Turkiye o bolgedeki hava savunma sistemlerine saldirdi, karsidan cevap gelmeyince Turkiye daha fazla saldirya gecti, bana kalirsa mekani isgale hazir hale getirdi. Siz 1-2 kere top atildi saniyorsunuz, ama bizim ordu savastaymis gibi bayagi bir yeri bombaladi.

Millete Turkiyeye saldiranlari etkisiz hale getirdik diye yalan soyluyorlar. Zaten sinirda mayin olmayan tek bolge Akcakale, yani TR oradan Suriyenin icine terorist, malzeme vs gonderiyor.

Yavas yavas kamuoyunu hazirliyorlar, simdi tezkere cikti, yakinda iskembeden uydurma bir saldiri daha olur, daha dogrusu saldiracaklar olanlar Ozgur Suriye ordusu, bizimkilerde ulkemizi savunmak zorundayiz ayagina girerler. Caktiminin yobazlari yine yalan soyleyip milleti kandiriyor, bombayi atanlar bunlarin besledikleri teroristler, bombaladiklarida kendi ulkelerini isgale karsi koruyan Suriyeliler.

Suriye bomba olayini arastiracagiz dedi, adamlar bombayi biz attik demiyor, Turkiyeden zaten ozur zaten dilemiyor, ama vefat eden ailelere iyiniyet olsun diye bassagligi dilediKonuyu acan Esad tekrar olmayacagina dair soz verdi diye yalan haber yayiyor. Konuyu acan kisi tezkere oy birligi ile kabul edildi demis. Bu bile yalan. Tezkere oy cokluguyla kabul edildi. Oy birligi ile oy coklugu arasinda daglar kadar fark vardir. Birde demiyormu sucu ozgur suriye ordusuna atan hainler desifre olmus. Siz bu yaptiklariniz tezgahlarla belki yurdum insani kandiracaksiniz, belkide onlarca yuzlerce masum insan olecek, ama oteki tarafta bu yaptiklarinizin hesabini size soracaklar, hesap gunu nasil kivirmaya calisacaksinzi cidden merak ediyorum.

Zaten az biraz kafasi calisan insan Suriyenin boyle bir ise kalkismayacagini bilir. Adam daha kendi ulkesindeki sehirleri koruyamiyor, kalkip Nato uyesi Turkiyeyi savasin icine cekmeye calisacak, yersen.

Sam Amcadan emir geldi, saldirmak zorundayiz dese eyvallahta, boyle bizans oyunu oynamak delikanliyi bozar. Neyse bunlar 3 sene once kankaydi, Sam amca tekrar kanka olun dese, 3 aya kalkmaz yine 180 derece doner bu Barzaniyle gurur duyan malum kitle. Cok degil 3 sene once cekilmis foto.