CenkOnsoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Netinternet hakkında bilgisi veya tecrübesi olan var mı?
Teknik destek birimleri nasıl işliyor, hizmet kalitesi, hız ve güven konularında bilgi almak istiyorum.

Ayrıca sınırsız alan, limitsiz trafik diyip Natro hosting gibi 60 gb ve üstünü vermemezlik yaparlar mı öğrenebilir miyim?
Merhaba

Net internet ile 2005 yılından beri çalışıyorum. Daha önce farklı bir isimde yer alıyordu. Osman önce İzmir de yaşıyordu. Ozamandan beri osmanla çalışırım. Sağolsun bir çok şeyi ondan öğrendim açıkcası. Hosting nedir sql nedir bilmezken üşenmeden yardım etti ve bir çok konuda destek oldu. Her geçen gün işini büyüttü. Şuanda da 7/24 destek veriyor. Sorunlarınıza mutlaka çözüm üretiyor. Kalite konusunda zaten sıkıntı yaşamazsınız.

Çalıştığınız firmada sorununuzu bilen ve bunun çözümünü en kısa sürede gerçekleştiren bir firması olması ne kesintilere yol açar nede başka birşey. Ben Netinternet ile çalışmanızı tavsiye ederim.

Genelde böyle konulara cvp yazmam. Ama Sanırım Netinternetin oluşumundan bu yana onlarla birlikte çalıştığım için en olumlu yorumu ben yaparım diye düşündüm.

Not: Anketteki diğer firmalarla çalışmadım. O yüzden onlar şöyle kötü böyle kötü diyemem.

Ayrıca bir not : Sağolsun Osman bu zamana kadar başka bir firma ile çalışmaya yönlendirecek bir durumla karşılaşmama izin vermedi. Bu diğer tüm müşterileri içinde geçerli. O yüzden diğer firmaların hizmeti hakkında bilgi sahibi değilim. Destek ve hız konusunda sorunların çözüme kavuşması konusunda Netinternetten memnunum.