Eğer bir firma hakkında olumsuz görüşten öte elde herhangi bir kanıt olmadan karalama yapılıyorsa silerim mesajları arkadaşlar.
Olumsuz görüşü şikayet olarak algılarım,herkes kanıtını sunacak ki olumsuz görüşünü bildircek.
Her firmanın olumsuz düşünen bir müşterisi olabilir,firmanın yanlışlarıda olmuş olabilir.Ama kanıt olacak.
Ben burda destek alamadım,ben bunu yazdım adamlar bana bunu yazdı,benim işimi yapmadılar diye çıkarıp ekran görüntüsü koyabilmelisiniz.
Böyle bir talebi mesajı silmeden önce gerçekleştirmiş olsaydınız 7 günlük ticket kaydını tane tane koyabilme şansına sahibim; ki yaşadığım için bunları dile getirmişim demektir değil mi?
Hala kullanmakta olduğum Natro Hosting ile yaşadığım sıkıntıyı dile getirmem ve tecrübe paylaşımı gerçekleştiriyor olmam burada karalama olarak anlaşılıyor ise bakış açısıyla ilgili bir sorun yaşıyoruz demektir.
Natro hosting ile ilgili olarak görüşümü tekrar dile getirmek istiyorum; hız, erişim, bağlantı kalitesi ve aktarım gibi konularda teknik donanım olarak kaliteli; ama teknik destek birim yetkilileri ile ilgili olarak yetersiz bir firmadır. Bu konudaki eklenti görüntüm ise 29 Eylülden beri süren görüşmelerden sadece birine verdiğim tepkiyi içeren 5 Ekimde yazılmış bir cevaptır.
Kötü olan ve durumu vurgulayan ise 6 Ekim tarihinde sorunun hala çözülememiş olmasıdır.
Yönetici arkadaştan eklenti ile yazdığım mesajı bir karalama olarak değil, hizmet alacak arkadaşlar için bir bilgilendirme olarak dikkate almasını rica ederek paylaşıyorum.
Burada vurgulamak istediğim sorun net olarak şu; kendi destek birimlerinin içerisinde iletişim veya bilgi düzeyinin aynı olmaması ve bu konuda kendilerine benim kendi ticket'larını örnek göstererek çözüm istiyor olmam.. ve
45 saniye'lik erişim süresine sahip olan ve sunucu ayarlarında allow_url_fopen komutuna bağlı olarak stabilitenin bozuluyor olmasının
normal olarak görülerek
sorun yok denilmesidir.