1.) Kesinlikle ilgilendiğiniz kelimeyle ötürü arka sayfalarda hit almanız mümkün. XYZ sitelerinde, p..... ana kelimesinde 2.3. sayfada olan siteler nerden baksanız 2k hit alıyor, ama birinci sayfaya çıktığınız an biranda bu 10k lara fırlıyor. Zaten direk sizin 1. sayfada sıralanacağınız bir çalışma stili yapmanız imkansız öyle birşey olamaz. İllaki 50.40.30.10.5. sayfaları kademe kademe geçerek, hitinizi yavaş yavaş artırarak ilk sayfaya doğru gidersiniz.

2.) Sorunuza şuanda şöyle bir yanıt vereyim. Ben şu anda çalışmalarda sitemin titlesinde 5-6 kelime geçiyor ve ayrı ayrı 5-6 kelimeyede hemen hemen link ekliyorum. Tabi bu 1 hafta abc, 2. hafta def gibi.. Bu şekilde hem bir çok kelimede sıralamada rahat yükseliş gösterilebiliyor, hemde tek kelimeye yönelmeyip sitenizi bir çok kelimede ziyaretçiye sunmuş oluyorsunuz.

Alt sayfalara backlink konusunda o şekilde bir düşünceye kapılmayın. Şöyle bir örnek vereyim, bir oyun siteniz var ve belli başlı kategoriler açıyorsunuz bu kategorilerin kendi çapında hatrı sayılır bir hitti var. E siz bu kategorilere link çalışması yaparsanız hem sitenizin sadece anasayfasına yüklenmeyip alt sayfalarada değer verdiğiniz google'a göstermiş olursunuz, hemde anasayfa filtreleri gibi entel dantel cezalara da yaklaşmamış olursunuz.Kısacası mümküm olabildiğince alt sayfalarınla ilgilen, onları bir anasayfadan ayırt etme

3.) Tanıtım yazısı hiç kullanmadım fakat, nelere dikkat etmeniz konusunda fikrim var. Her zaman aynı siteyi kesinlikle kullanmayın, 3-4 sitede bir yazıyı değiştirin, yazı içerisinde çok fazla linkleme olayını kullanmayın ve kalıcı olmasına dikkat edin