İçi Boş Ebooklara Para Saydırıp Bu Hizmete Pahalı Diyen Arkadaşlara! Paket Pahalı mı?
- Spinli makalelere 100 kelime başına 0.5 TL vermeye alıştıysanız; EVET PAHALI
- Sıfıra yakın maliyetle yatırım yapıp zengin olmayı hayal ediyorsanız; EVET PAHALI
- Aynı kalite ve uzunlukta makeleleri yazdırıp, üstüne ek hizmetleri de daha ucuza yaptırabileceğiniz birini tanıyorsanız; EVET PAHALI
Neden Bu Hizmeti Almalısınız?
Albos'tan yıllardır makale alırım. Açtığım her sitenin yarısı onun yazılarıyla doludur. Kalan yarısı onun yazmaya yetişemediği ve diğer yazarlarıma yazdırdığım yazılardan oluşur.
Bu paketleri daha önce satmadığı için kendisine kızgınım hatta

Boşu boşuna site açma, eklenti kurma ve içerik girme işlerimi bana yaptırdığı için.
Mantıksal bir hesaplama yaparsak. 500 kelimelik 50 kaliteli makaleyi en iyi hesapla 400 tl ye yazdırırsınız. (Daha ucuza yazarım diyen ya ne yazdığını bilmiyordur ya da spinli makale satıyordur. Bunlara ilaveten diğer masrafları da gözönüne alın. Bir de Verilen Emeği düşünün.
Eğer iyi bir kelime seçimi yapılırsa, ve uygun seo çalışmasıyla alacağınız sitenin size 2. aydan itibaren günlük 5$ getirdiğini düşünün.
1. ayı pas geçtik 2. ay 150$ 3. ay 150$ Pakete ne vermiştik? 280$ 3. ay sonunda sermayeyi doğrulttuk. SEO masrafımızı da katarsak 4. ayda sermayeyi çıkardık.
7-8 Aylık gelirine site satın alıyoruz bir ay sonra filtreye gireceğinden emin olmadığımız halde. Ama nedense bu paketlere pahalı diyoruz.
Bu paket Size Ne Kazandırır?
Size ne kazandıracağını bilmem ama Albos arkadaşımızın makalelerini yazdığı sitemin bana ne kazandırdığı ortada.
Aynı sitenin ağustos kazancı 170$ eylül kazancı ise 215$
Ve bu makalelerini albos'a yazdırdığım sitelerden sadece birinin kazancı.
Sözün Özü
Eğer hala "ya paket iyi hoş da pahalı" diyorsanız "X"e tıklayıp pencereyi kapatabilirsiniz,
Eğer "bana makale yazsın geri kalan angarya işleri ben yaparım" diyorsanız Albos'un makale konusuna gidebilirsiniz,
"Ah bi İngilizcem olsa, adsense'den ne para kaldırırdım" diyorsanız paketlerden birini satın alabilirsiniz.
Karar Sizin.