Daha önce söylemiştim, Twitter yakın zamanda tüm uygulamalara savaş açacak. Bunu yetkili ağızları referans alarak söylüyorum. Yakın zamanda uygulamaların kullanıcı yerine tweet yollaması, takip etmesi, retweet etmesi gibi özellikler sınırlandırılacak.

Bence sizler yeniden uygulama kasmak yerine bir an önce yeni hesaplar açarak kısmetinizi hesap satışında arayın. çok yakında piyasası artacak. Daha önce belirttiğim gibi ben o günü iple çekiyorum. Bir sürü gül gibi doğal hesabım elimde patladı bu çakma takipçiler yüzünden. Şu anda 5.000 tl edecek hesaba 2.000 tl fiyatla alıcı bulmakta zorlanıyorum. Sebebi ise insanların takipçi çekerek elde edebileceğini sanması. Ama takipçi çektirmek, tweet yollamak artık insanlarda spam olgusu oluşturdu. Millet otomatik olarak direkt unfollow ediyor, rtleri geri alıyor.

Bu savaş daha da kızışacak. Twitter uygulama yetkilerini kısıtlama çalışmalarını sürdürürken gereksiz ve güven vermeyen uygulamaları kaldırıyor. Bir ay içinde çok büyük fırtınalar kopacak burada. söylemedi demeyin. Önce uygulamaların sınırlandırılacağını söyledim, söylediğim çıktı.