emreseo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neler oluyor biri bana anlatabilir mi?

Bu konudan daha yeni haberim oluyor. Bunları yazan ben değilim.
Daha önceden r10 şifremi ekipten sevdiğim bir arkadaşıma vermiştim. O da seo ile ilgilenen bir arkadaştır. Şimdi şifremi değiştiriyorum.

Mert, şimdi gelelim sana.

Aslında bu olaylar iyi oluyor. Dostumuzu düşmanımızı, arkamızdan konuşanı görmüş oluyoruz.

Sana batan nedir şuanda bunu anlamak istiyorum. SEOENGINE diye ağzına aldığın o siteyi binbir emekle çıkarttık. Aynı şekilde hacklinksiz. Şuanda SEO-AMO'danda kat ve kat üstün durumdadır.

Ek olarak senin basit programlarınada şuanda ihtiyacımda yok. Bana saygı göstermeyen bendende saygı beklemesin.

Eski defterleri açmazsan sevinirim kardeşim. Burada herkes aynı piyasada çıkıp benim böyle mesajlar yazmayacağımıda herkes bilir.

Son olarak bitirmek istiyorum : Bu konunun ve yazılan mesajların benimle alakası yoktur. Mesajları editleyeceğim. Mümkünsede sileceğim. İnternet ortamında bu tip olaylar olabiliyorken bu olaydan haberim olmasaydı ben suçlanacaktım. Neyse, bitirelim. Herkes işine baksın. Bu mesajlar için ben herkesten özür diliyorum.

Bir sorununuz varsa cep telefonumda nette mevcuttur. Arayın, konuşuruz.

Saygılarımla.

Not: Mesajlarınızı editlemenizi / silmenizi rica ediyorum.

Şimdi senin şifreni birine verip vermemen beni alakadar etmiyor. Veya bu forumdaki kimseyi alakadar etmiyor. Üyelik kimin? Senin.

Dostluk düşmanlık birşey yok ne kimsenin arkasından konuşmuşumdur ne de birşey demişimdir. Ancak buraya gelipte bu tarz yorum atan sensin. Yani senin üyeliğin.

Binbir emekle çıkarttığın site bu mu senin? Yani emeğe saygı her zaman fakat karşılaştırma yaptığın siteleri ******* sorgularına göre şöyle ufakça irdeleyelim istersen;

seoengine.gen.tr

pr3
1080 google index
9 google backlink
329k alexa

seo-amo

pr2
130 google index
0 google backlink
1.5m alexa

Kıyasladığın siteler arasındaki fark.

Valla bu ticaret ortamında o kadar iyi olsaydın o basit dediğin programların sadece ve sadece marka dağılımı amacıyla yapıldığını düşünebilirdin. Bu ticaret mantığıdır. O basit dediğin programlarla kullananlar ne işler çıkartıyor ne işler.

E açılır eski defterler tabi gelipte böyle bir yorum bırakılırsa.

Hadi eyvallah