Siteye özgün yazı yazmaktan başka hiç bir şey yapmadım. Ve çok kısa bir zamanda site çok iyi yerlere geldi. 3, 4 yaşında olan sitelerin bile üzerine çıktığımı biliyorum. Bir siteye başlamak için ilk önce sitenin kalbini oluşturmanız gerek buda özgünlükten geçer. Ayrıca anlık değişiklikler ve beli zamanda çıkan algoritmalarada bakarsak, sizin teziniz yanılgıya uğrar. neyi neye göre yapacağınız ve düzenlemeler çıkan güncellemelere bağlıdır.
Tamamen yanılıyorsunuz, sizden sonra yazdığım postumda bu konudan bahsetmiştim sanki birinin söyliyeceğini hissedermiş gibi

2006'dan beri aynı şekilde çalışmalar yapıyorum kelimelerde tavan yapıyorum, yükseldikçe yardırıyorum ve sonu yalan oluyor

aradan 1 ay geçiyor tekrar hevesleniyorum yine aynı şeyleri yapıyorum yine abanıyorum yine güm

3 aylık bir aradan sonra özellikle 25 nisan güncellemesinden sonra 1 ay öncesine kadar ara vermiştim. 1 aylık süreçte yine aynı şeyleri yaptım yine yükselişler çok iyi şekilde gidiyor ama bu sefer yaptığım tek farklı şey haftada birgün link kasıyorum

umarım bu şekilde hergün kastığım zamanlarda girdiğim cezalara en azından haftada bir yardırdığım için tekrar girmem.
Ama tabi durmasını bilen arkadaşlar için bu yöntemle yıllarca gidebilirsiniz, banamısın demez. Dediğim gibi durmasını bilenlere