ant07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konunun özeti burası olmuş, tecrübelerden iyi bir yazı çıkmış ortaya, ihtiyacı olan arkadaşlar bozuk plak gibi yıllardır aynı şeyleri tekrarlayıp duran yazılara itibar etmeyip böyle tecrübelerden kendilerine bir şeyler çıkarmaları dileğiyle...

Bende bu şekilde düşünüyorum. Daha özet bir şekilde de anlatabilirdim fakat detaya inerek arkadaşları konunun içerisine daha çok çekmeye çalıştım.

Çünki hakkaten son dönemlerde isim vermek istemiyorum, ama bir çok arkadaş var konular açıyorlar şöyle böyle derken, ertesi gün mutlaka o konuyla doğru orantılı olarak bir link satışı, bir sayfa satışı cart curt bir şekilde insanların kafasında kendileri hakkında bir bölüm oluşturup dönüşünü çok kolay bir şekilde alıyorlar.

Ki o arkadaşlar nedense düne kadar bir çok kez konu açtılar, çok şey söylediler ama bu konuya gelip içeriği okuyup bir iki birşeyde ben söyliyeyim diyemediler bu benim çok garibime gitmedi değil

Ayrıca bu konuda bir önemli noktada şudur, yıllardır aynı şekilde site kasarım onca güncelleme geldi, pandalar penguenler bilmem neler sayısızca hepsi bana etki etti ama benim kaybettiğim noktayı detaylarıyla anlattım. Onun haricinde kayıplarımın ardından tekrardan aynı yollarla yine aynı noktalara yükselebildim. O yüzden bu şekilde bir çalışma yaparsanız yıllarca böyle gidebilirsiniz.

Birde konuya eklemedim fakat burdan yazayım daha sonradan aklıma geldi bir arkadaş vasıtasıyla, google son dönemlerde alt sayfanın etkisini oldukça arttırdı, sub domain ve abc.com/abc gibi sayfalarla yükselmeler artık daha kolay bu avantajı kullanmanızı tavsiye ederim