Youtube ' dan para kazanma olayı bir çok kişinin merakla takip ettiği bir konu. Forumda bu hususta bir kaç konu açıldı ama kimse bir sorun yaşamamak için herhangi bir ekran görüntüsü paylaşmadı. Ben geçen ayın son 12 günü risk aldım ve kanallarımdan birine ülke değişikliği yaparak adsense ekledim. Sonuç 12 günde 580 $ oldu ancak yine de bu kazancın onaylanıp onaylanmayacağı meçhuldü. Bu gün adsense geçen ayın kazançlarını onayladı. Yani geçen ay youtube 'dan kazandığım para onaylanmış oldu. Ekran görüntüleri de aşağıdadır. Merak edenlerin meraklarını bir nebze gidermiş olalım. 24 ekim 'de ödemeler yapıldığında ( Allah 'tan bir mani çıkmazsa ) ödeme görüntüsü de eklenecektir.

Güncelleme: Bu konunun amacı kazandığım üç kuruş parayla hava atmak değildir." Ben bu kadar kazanıyorum, bakın siz de şöyle yapın ve kazanın " da değildir. Amaç sadece youtube ' un kazançları onayladığını paylaşmaktır. Youtube ' dan para kazanma teknikleri anlatılmamaktadır. Benim hava attığımı veya taktik paylaşmadığımı yazanlara tek tek cevap vermemek için buraya yazıyorum.

Güncelleme 2: Ödemeler geçti, ekran görüntüsü eklendi.