Burdaki birçok arkadaşın sorguladığı şey aynı kararlılığı neden Kuzey Irak'a girerken gösteremiyoruz.
Dün akşam CNN'de Ahmet Hakan'ın programını izlerken alt yazıda,
Pentagon ; " Sıcak temas beklemiyoruz. " diye açıklama yapıyor. Sanki Amerikan Ordusu burda.
Esad'ın ne yapmaya çalıştığını çözemiyorum. Ama Esadla birlikte bizde bedel ödeyeceğiz.
Arkadaşlar ben hükümeti tasvip etmiyorum ayrıca başbakanı da hiç sevmem.
Fakat şu noktalar gözünüzden kaçıyor, biz her bahar ayında kuzey ırak'a operasyon olarak giriyoruz zaten.Ayrıca orada askeri üssümüzde var, daha dün ırak başbakanı kuzey ırakta Türk askeri istemiyoruz diye açıklama yaptı haberleri dinlemediniz herhalde!Diğer bir husus kuzey ırak terör yuvası doğru ama o teröristler senin içine sızıp seni vuruyor, yani gerilla savaşı yapıyor.Sen bundan dolayı uluslar arası platformda bir ülkeye savaş açamazsın!Çünkü destekleyen herkes inkar ediyor, a
lenen sana kafa tutamıyor dolayısıyla savaş açabilecek elinde tam bir mazeretin bulunmuyor, ama durum burada farklı SURİYE RESMİ ORDUSUYLA BİZİM BİR KÖYÜMÜZÜ VURDU!BUNU RESMİ ORDUSU İLE YAPTI!İşte sen bu durumun altında kalamazsın!İkisi aynı şeyler değil, bakış açınızı değiştirin artık.Adam senin uçağını, askerini değil Toprak bütünlüğünü hedef aldı.Buna kayıtsız kalırsan olacakları sen düşün artık...