ColdSwoRD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kötülediğim yok emin Bu bir soru işareti bakalım kim ne yorum yazacak. Son güncellemelerle Black Hat'in büyük darbeler aldığı açık, EMD ve son panda uptade'i gerçekten ciddi uptadeler. Bir penguen kadar genel etki olmasa da biz bu uptade 'e rahatlıkla black hat'in penguin'i diyebiliriz ...

Kurtuluş yollarına aklına fikir&öneri gelen varsa ekleyebilir arkadaşlar....

Saygılarımla...

ColdSwoRD
Yok yanlış anlaşılmasın ben onu genel olarak yazdım size diye değil
Açıkcası emd den büyük zarar gördüm, ilk gün gerçekten neyapacağım diye düşünüyordum fakat şimdi böyle bi update'in geldiğine seviniyorum.. Neden dersek eskiden sadece " keyword - domain - content - backlink " yapıyordum fakat şimdi tamamen farklı şeyler deneyeceğim. Bunlardan bazıları şunlar.
  • Kullanılacak script özel olcak
  • Rewritten makaleler dahi kullanılmayacak,tamamen özgün içerik olacak.
  • Blogspot gibi farklı 10 sitede bloglar kurulcak, içerik eklenecek ve eklenen içeriğin içinde sitedeki konunun linki geçecek.
  • İlk olarak bu bloglara backlink çalışmaları,imleme vb. şeyler yapılacak.
  • Hergün siteye google'dan gelen toplam hit'in %25 kadar backlink eklenecek. (min. hit 100'e ulaştığında)

Ek olarakda şunu söylemeliyimki Google dışında başka arama motorlarıda var yahoo ve bing gibi yani buralardanda hit kazanabiliriz. Hit'i ordan bekliyorsanız adsense var ise sitenizdede tıklama gelmesini beklemeyin. Cpa offerlar daha iyi gidiyor ordan gelen hitler ile.