MetinDoganca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
SEO ile alakadar yapılan çalışmaların fiyasko ile sonuçlanmasının nedeni malum insanları adwordse yönlendirip gelir elde etmek. Piyasada tek el olmanın verdiği avantajları kullanıyorlar. "Bal tutan parmağını yalarmış". Yandex'in olumlu sonuçlar alması zor, ancak olumlu sonuç alırsa rekabet artar.
Ne bitmez iyileştirmeler cıkardı sonuc? halen sitesi hitlenmeyip reklam verenlerle dolu. Çakallık yapmanın adı iyileştirme kılıfı hazır yaptık oldu daha güzel %0,6 sı etkilendi bırakın kardeşim bu yalanları ne %0,6 sı resmen %10dan aşşağı değil. Google kendi samimi değilken milletten samimiyet beklemesin bu işi yapan eskileri bu durumların farkında.

Gelelim yandexe drupal demiş ismi önemsiz ama bu adamlara rakip şart kanımızı kurutacaklar yoksa, konuyu açan arkadaşın asıl anlatmak istediğini coğu yanlış anlamış adam güncellemek istemiyor google niye böyle bir zorbalık içine giriyorki? dediğiniz gibi haber dizi video siteleri güncel olabilir ama konu sahibi arkadaşın sitesinin güncelliği ne alaka? bir sürü taktik söylemişsiniz adam bunları yapmak zorunda değil ha yapanlarda googlenin güncel içerik olayından dolayı yapıyolar severek yaptıklarını zannetmiyorum sevmek yada sevmemekte ayrı konu.

Güncel tutucaz diye bir sürü saçma sapan sayfalar oluşuyor google demiyormuydu matt cuss efendi googlenin seveceği bir site oluşturun dahada yeni updatesiyle cold'un konusu birçok domainle değil az domainle bu işe yoğunlaşın yahu bunu diyosun millete güncelleyin diyip reklam panosu sitesinde googlenin doğum günü sayfalarıyla doldurtuyorsun google ? ne alakasın sen milleti neyi yapıcak çözemedim.

Bir sürü adwords kuponu dağıtıp alın google size kıyak yaptı diyerek milleti yağlayıp gönderiyor, kuponu giriyosun bloke yiyebiliyor ve eminim cogu blokelidir. Nerde kaldı ağalıgın google söylede bilelim bu son yıllarda iyice bokunu cıkardı konu sahibi arkadaş ister yandexci olsun ister yahoocu vs ama haklılık payı cok. Adwords demişken kupon dağıtmasının faturasını gene bizlere kesen googleyi artık inanın bende kıl kapmaya başladım kullanıyorum mecburum alternatif yok yok işte olsada kullansak diyebiliyorum adsense gelirleri düştü niye düştü bol bol dağıttı kuponları sonra düşürdü oranları adaletini yiyim google.