Ben de izlenimlerimi yazayım konusunu görmüşken.

3. şişemi bitirdim ve 4. ye geçtim. İlk ay dökülme iyice arttı ama usanmadan devam ettim.

Elimi şöyle önden arkaya doğru attığımda parmaklarımın arasında 10 dan fazla saç teli geliyordu.

2. ayın sonunda dökülme %90 durdu. Elimi attığımda 1-2 tane tel geliyordu.

3. ayım bittiğinde saç tellerinin kalınlaştığını gözlemledim. Bu sırada artık elime hiç saç teli gelmiyordu.

Aynı zamanda alın bölgesi, şakaklarda minik sarı tüylenmeler oldu. Sanırım bunlar zamanla saç teli halini alacak.

Biraz da herkesin kafasındaki internette satılan ucuz minoxillerden bahsetmek istiyorum.

İlk 2 ayda kullandığım 2 şişeyi eczaneden almıştım (52 tl)

3. ayda maddi durumlar pek iyi değildi ve botanikecza'dan daha ucuza alıp deneyim dedim. (32 TL)

Hem eczanedeki minoxili hem de botanikecza minoxilini kullanan biri olarak aralarındaki farkı aktarmak istiyorum.

Saç çıkarma etkisi açısından kıyaslamam oldukça güç çünkü 3. ayımda kullandım internetten aldığım minoxili.

Ancak görünüm olarak bariz farklılıklar mevcuttu. Şöyle ki,

Eczaneden aldığım minoxilin kutusunda QR code bulunan bit etiket mevcut. Botanik eczadan aldığım kutuda bu yoktu.

İkinci olarak ürünün içerikleri de farklı.

Eczaneden aldığım minoxilin rengi açık sarı renkte ve kokusu daha farklıydı.

Botanik eczadan aldığım minoxilin rengi su gibi bembeyaz şeffaf ve kokusu çok daha farklıydı.

İki ürün arasında bariz bir renk ve koku farkı var. Etkisi nedir? diyecek olursanız kimsenin günahını almak istemem.

Fiziksel farklılıkları belirttim sadece, gerisi size kalmış

Ama benim içime sinmedi o yüzde 4. şişemi eczaneden aldım ve böyle devam edeceğim.