Tamam isteğiniz alındı efendim.
Yarın TBMM de bu isteğinizi sunacağız onayınızdan sonra hareket edeceğiz.
YA arkadaşlar yazmayım diyorum da öyle webmaster koltuğundan bakıldığı gibi , öyle sitelerinizi yönetir gibi yönetilmiyor bu ülke.
Bakmakla görmek arasındaki farkı anlamayan insanlar var burada ben çok bunaldım artık aşırı dozu kaçırıyorsunuz.
Gökten yağmur yağmış hemen devlete suç buluyorsun be arkadaş bi sesini kes otur yerine ne oluyor bi bak bakalım.
Öyle evindeki koltuğundan yönetilseydi bu ülke ... işimiz var arkadaşlar işimiz var.
Herkes işine gücüne baksın.Herşey olacağına varır.Eğer Allah'a inanıyorsanız o herkese en büyük cezayı verecektir.
Bu devlet yetkliside olabilir , komşumuz olan müslüman bir ülkede ..
Varsa cevabı olan PM göndersin oradan devam edelim.
Hayırlı geceler..
Düşüncenize saygı duyuyorum lakin bi ses kesini otur yerine ne oluyor bakalım şeklindeki yaklaşımını talihsiz bir fikir beyanı olarak görüyorum yazınızı okuyunca aklıma aşağıdaki söz geldi
İlk önce geldiler komünistleri alıp götürdüler ben sesimi çıkarmadım. Sonra Yahudileri aldılar toplama kamplarına, işkenceye götürdüler. Ben yine sesimi çıkarmadım çünkü bana göre bir şey yoktu. Sonra sosyal demokratları vurmaya, hapse atmaya, toplama kamplarına götürmeye başladılar ben yine sesimi çıkarmadım çünkü bana dokunan yoktu. Bir gün kapım çalındı, beni alıp toplama kampına götürdüler; işkenceye, hiç kimse ses çıkarmadı çünkü ses çıkaracak kimse kalmamıştı