Lock53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4-) Eğer Hiçbir şey olmazsa bana göre 2.savaş PKK ve Suriyedeki Muhalifler birleşebilir . (Muhalifler veya başka bir kelime şuan tam hatırlayamadımdan bunu yazdım yanlışım varsa affola). Ve Buda Türkiyenin Durumunu aşırı güçleştirir nato ozaman elleşmez bile , Vergiler 3,4kat artar , ekonomi batar , iç savaşa gireriz emin olun suriyeden daha beter bir ortam bizi bekler .
Yahu Ozgur Suriye ordusunu besleyen, maas veren, egiten, colugunu cocuguna bakan Turkiye. Bu adamlar niye durup dururken PKK ile birlessin. Memlekette nasil bir bilgi kirliligi yaratmis bu ampul medyasi, hayran oldum resmen...Bizim yetistirdigimiz teroristler niye bize saldirsin? Maasini bile bizim ve Suudilerin verdigi adamlar bize nasil savas acacak. Bu teroristleri egitmek icin Izmirde adamlar yer acti, cevresini kapattilar falan. Afganistanda bunlar alismislar, Suriyede duzenli orduya karsi iyi savasamiyorlar, bizimkiler bunlari egitiyor. Memlekette medya yokki, olan biteni guzelce halka anlatsin.

Zaten Ozgur Suriye Ordusu bildigin El Kaide. Ozgur Suriye Ordusu diyorum, ama adamlar ne ozgur, ne suriyeli, nede ordu. Amerikanin isine gelince terorist oluyorlar, islerine gelmeyince rejim muhalifi, ozgurluk ordusu. Daha gecen gun cikti, 7-8 sene once Leventteki binayi havaya ucuran el kaideli pisikopati bizim memleket salmis, herifi Suriyede Esad'in ordusu oldurdu. Internette arastir, bu muhaliflerin gercekte kim oldugunu gorursun. TRde millet bunlari ayaklanmis Suriyeliler saniyor, bu muhaliflerde 2 tane Suriyeli varsa, 30 tane El Kaideli var.

Creabox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu durumdan zararli biz cikariz. Bu kucuk hamlenin bile ekonomiye etkileri agir olabilir.
Zaten ekonominin patlama zamani yaklasmisti, simdi sucu savasa atarlar. Malum satacak bisey kalmadi, ekonomi konusunda gercekler hafif hafif yuzeye cikarsa isler karisabilir. Savasi biz istemiyoruz, ama bizede saldirilinca cevap vermek zorundayiz edebiyati yapip, milleti kandirmak goreceli olarak daha kolay.

Ne sacmasapan islere girisiyorlar yahu. Daha 100 yil once ayni cephede silah kullananlarin 2. nesil torunlari birbirinin tepesine bbomba atiyor. Bu kadarda ampulluk olmaz be kardesim.