saçmalamışsın
herkes kızlardan dem vurmuşta, erkekler çok namuslu sanki, kızlardaki gibi "kaşar" kavramı erkeklerde de olsaydı çoğu kaşar olurdu erkeklerinde merak etmeyin. Yazmadığı kız kalmaz arada 1-2 tane düşürür s*ker, her çiçekten bal almaya çalışır sonrada, ay ben namuslu kız arıyorum. Bre zındık sen çok mu namuslusunda namuslu kız arıyorsun Derler adama
at gözlüğünü çıkarıp örnek yazınca saçma geliyor işte insana

evet haklısın saçma.
erkek egemen toplumlarda bu problemler hep olacaktır
ayrıca erkeğinde kaşarı var anlayana tabi
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:28:06 -->-> Daha önceki mesaj 21:24:36 --
Türkiye'den biriyle evlenilmez. Çok nadir sağlam kız kaldı. Türbanlı, namaz kılan kızla evlenilir demiş yukarıda bir arkadaş ama o iş öyle değil.
Git biraz kafelere, yer altı mekanlarına takıl bakalım. Kapıdan girerken nasıl göbeği açıyor o türbanlı kızlar, nasıl eteği yukarı kıvırıyor yada tuvalette mini etekle değişiyor biraz görün. Yurt dışında kızlar çok namuslu değil ama en azından onların yaşam biçimi o. Yıllardır alışagelmiş bir durum onlar için. Bizim ülkemizdeki kızların bunu yapmasını ben kaldıramıyorum, yabancı hayat kadınıyla evlenmeyi buradaki kaşarlardan biriyle evlenmeye yeğlerim.
Not: Erkekte biraz nefsine sahip çıkmalı. Ben sevgilisi olan kızla fazla samimiyeti sevmem. Mesaj atsa kısa kısa cevap veririm ki tekrar atmasın. Gelip konuşsa soğuk davranırım ki sevgilisine ayıp olmasın. Sevgilisi düşmanımda olsa adi herifin teki de olsa bu durum değişmez benim için.
tercihi o şekilde kullanmak daha iyidir, tabi tercih eden kişi iman ediyorsa, etmiyorsa problem yok.
sizin takıldığınız mekanlardaki kişilerin yaşam tarzı bu şekilde diye türbanlılar böyledir demek ağır hakarettir
çok nadir sağlam kız kaldı ne demek, nasıl bir ortamda takılıyorsunuz
aileniz bulur sağlamı sağlam ortamda.