.info alan adı için ne düşünüyorsun? Başarı sağlanabilirmi sence?
Setrox, durum gösteriyor ki .info gibi uzantılar EMD ile artık daha güçsüz durumda. Lütfen imkanınız var ise bu tip uzantılarda uzak durup, ismi biraz daha farklılaştırarak .com .net. org 'a yönelin. Bu kadar çok uzantı çıkması google'ı da rahatsız etmiş durumda çünkü 20 + üzerinde uzantı çıkıyor. Hatt her gün maile .zort diye uzantı çıkardık gelin alın diye mail gönderiliyor.
Size önerim
forex.info yerine forexciyizhepimiz.com daha ön planda. EMD öncesi bunun tam tersi geçerli olabiliyordu ancak EMD sonrası işler bu kısma döndü. Uzantılarınız da .com .net. org ( Global için ) . Türkiye için .gen.tr .web.tr .com.tr ... uzantılarından vazgeçmeyin.
Yalan mı söylüyoruz? Adam almış postu aynen video yapmış.
Gelmiş birde yok 2010 3.çeyreğinde spinli içerik olayı bitti diyor. Biz farklı birşey mi dedik. Adam benim söylediğim şeyi süsleyip yok öyle değil bak bu böyle diyor.
Şu şakşakçılığı da bırakın artık. Konuya yüzlerce "tebrikler, bravo, alkış.." yazmak hiçbirşey katmaz. Bir fikriniz varsa belirtin, tartışmaya derinlik kazandırın en azından.
Breed farkları anlattım, konuyu derinleştirelim dersen ben varım ilk videodan beri faydalı olsun tartışalım sabaha kadar diyorum. Hala aynı çizgideyim yeterki faydamız dokunsun yeni fikirler çıksın ben sabaha kadar fikir fırtınasına varım.
Saygılarımla...
ColdSwoRD