Alıntı
"Sonra bana, 'Benim durumum ne olacak. Aykut Kocaman beni kadroda düşünmediğini söyledi. Siz ne düşünüyorsunuz' diye sordu. Ben de 'sen ne düşünüyorsan, ben de onu düşünüyorum' dedim. Ama o ben gitmek istiyorum dedi."
"Alex, 'Aziz Yıldırım, benim için 3 dakikada karar verdi' dedi. Ben Fenerbahçe menfaatleri için değil 3 dakika saniyede karar veririm. Bugünde gitmesi gerektiğine inandığım için bu kararı verdim. Alex, Fenerbahçe Başkanı'nın üzerine çıktıysa, ya o gidecek ya başkan"
"Saha içindeki Alex'e kefilim ama saha dışındaki Alex'e kefil değilim. Kimse Fenerbahçe'den büyük değildir. Kendisine "Sana veda edelim, yemek verelim" dedik ama istemediğini söyledi. Ben gerekli açıklamayı haftaya yapacağım. Ne Aziz Yıldırım, ne Aykut Kocaman, Ne Alex ne de bir başkası Fenerbahçe'den büyük değildir"
"Kararı yardımcı antrenör İsmail Kartal'a açıklatmışız. Biz öyle korkak değiliz. Verdiğimiz kararın arkasındayız. İnanmadığımız bir şeyi yapmayız."
"Aykut Kocaman 'ben varım' dediğim buradadır. Ben de buradayım. Benim için Fenerbahçe için neler çektiğimini herkes biliyor"
Kırmızılar kafamda oluşan sorular
Siyahlar o soruların cevapları.
Adam akıllı 1 cümle söylüyor sonra hop o cümlenin için eden bir cümle geliyor.Bu adamartık yaşlanmış