Konuyu report edip şikayet konusu acın bence.
Gerekli kanıtlar sunuldu zaten, Şikayet konusuna gerek olmadığını düşünüyorum. Kimse mağdur olmadan daha hızlı işlem yapılması için raport edildi.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:13:28 -->-> Daha önceki mesaj 13:11:29 --
Kanıtı sunmuşsun iyi hoşta. O kanıttaki kişi Erdi karaağaç değilmi? Ben Erdi değilim diyorum anlıyormusun? Meko'da değilim, o bahsettiğin fake profilde değilim. Başkalarının yaptığı dolandırıcılık beni ne ilgilendirir? Ben kendi sayfamda admin yapabilirim afedersin ama 'seni ne geriyor'?
Neyin uzaklaştırılmasından bahsediyorsun? Ben burada birisinin 5 kuruş parasınımı çalmışımda sen bana burada *********** damgası yerleştiriyorsun? Asıl bu suçtur işte. Madem öyle, Konuyu report edin, mod arkadaşlar gelsin konuya baksın o zaman. Devam ederseniz hakkınızda şikayet konusu açacağım.
Hiç kimse sayfama aldığım içerik yöneticisine karışamaz..
Erdi Karaağaç ile aynı sayfalarda yöneticisiniz. Kendisi dolandırıcıdır kanıtlar sunuldu dolandırıcının sayfasında admın olan dolandırıcıdır.! terbiyesizliğin lüzumu yok. Senin sayfanda admin olan biri dolandırıcıysa bu senide ilgilendirir.