Uğraşacak bir ekip için çok güzel bir iş olduğunu düşünüyorum.
Bu tür bir aktif satış imkanı bulunan sahibinden.com bu işi yapmak istemeyen bir kişi için bir şey ifade etmeyebilir ama e-ticaret'e bir noktasından başlamak isteyen kişi için bulunmaz bir fırsat olabilir.
Tabii ilgili üyenin satış hacmi kar hacmi vs konularda %100 bilgi sahibi değilim. Ama harcanan emekten öte zaman kazanmış olmak bile çok büyük bir fırsat olabilir.
Ayrıca yapılan işte adsense attı derdi olmayacağı için parası olan arkadaşların iyice inceleyip eğer ilanı açan arkadaşın dediği gibi gereken emeği harcayacaklarsa iyi değerlendirmeleri gerektiğini düşünüyorum.
Bir de bonus olarak fikir vereyim. Bu maşazayı satın almayı düşünecek kişinin ayrıbir e-ticaret sitesi de açarak buradaki ürünleri entegrasyon sistemleri ile veya bir imkan yaratıp kendi e-ticaret mağazalarına taşıyarak daha iyi SEO optimizasyon ve çalışması ile satış miktarını çok yüksek seviyeye çıkarması mümkündür.
Son olarak ideasoft'un indirim kampanyası 6 ekim'de bitiyor bu işle ilgilenen kişinin bunu da değerlendirmesini tavsiye ediyorum.
(param olsa gerekli incelemeyi yapar ve şartlar gerçekten denildiği gibiyse fırsatı kaçırmazdım, uzun lafın kısası...)

Alan ve satan için hayırlı olmasını dilerim...