Satın alan arkadaşların yorumları nedir?
tşkler ustam önce arkadaşı tebrik ediyorum ürünü ballandıra ballandıra anlatanlardan ziyade eksi yönlerini birbir anlatmış. Bence fazlasıylada eksi anlatmış telefonu sevdim kullanışlı telefon şarjıda iyi gidiyor sorunsuz alacak arkadaşlar düşünmesin bile derim. sıfırına o kadar parayı dökülmektense bunu kullanıp eskitmek daha mantıklı. androidli iphone 4s başka ne diyebilirim.
arkadaşın yorumu r10 da satın alan sadece bu arkadaş oldu diğer alıcılar r10 dışındalar sorun yaşayan arkadaşlar genelde çok abartılı program yüklediği için yaşadılar onları da gereksiz programları silerek veya resetleyerek çözümledik. r10 da gereğinden fazla boş muhabettler döndüğü için artı almak isteyen arkadaşlar komik rakamlar önerdiği için çok fazla satış olmadı ...( 70-80 tl ye olur mu diyen adam çıktı )
Kendimde aynı telefonu kullanıyorum bu konuyu açmadan yaklaşık 7-8 gün önce kullanmaya başlamıştım yani ortalama 25 günden fazla olmuştur(ortalama söylüyorum) yaşadığım sorunlar genelde 3-5 programı aynı anda açtığımda bazen yaşıyorum oda telefona çok yüklendiğim için oluyor onun dışında dokunmatiğinde internetinde herhangi bir sorun yaşamadım. Burdan satın almak isteyen arkadaşlara tavsiyem ve önceliğim elden görerek almaları kargo ile uğraşmak istemiyorum artı bir kez yere çok sert düşürdüm sonra oturup çizik aradım sanırım demir kasasına değdiği için çizik bile görünmüyor sapasağlam bir kasası var.