Öncelikle hayırlı satışlar.Bu tarz bende de var 2 tane 5520G bilgisayarlar açılıyor ekrana görüntü gelmiyor.Sizde de aynı sıkıntı var sanırım.Ekran chipseti yanmıştır büyük ihtimalle

Büyük şehirlerde ki arkadaşlar alırsa laptopu 50 - 75 tl gibi bir rakama hallettirebilirler.Ama ne kadar sağlıklı olur orası mechul.Fiyat olarakta uygun görünüyor.
dün gittiğim adam vga çipi dedi direk.evet dediğiniz gibi büyük şehirlerde daha uygun fiyata yaptırılabilir, hayırlısı olsun bakalım alıcı çıkacak mı
Selamlar
Hocam Adapazarı merkezde Laptophastanesi var gayet uygun fiyatlara yardımcı oluyor dilerseniz arama motorundan aratıp telefonla bilgi alabilirsiniz.
Evet duymuştum, hatta bizim bir hocamızın arkdaşı oranın sahiplerinden biriydi yanlış hatırlamıyorsam. Hatırlattığınız için teşekkür ederim bi arayıp soralım bakalım..
Aynı makine arkadaşımda vardı, GURUMSAL servisler vga çipini 270 TL'ye değiştiriyorlar. Ben orta seviye bir yere 120 TL'ye yaptırdım.
80 TL ya baska yerde yaptırılabilir. Bir de 4 gb ram upgrade yapılırsa tadından yenmez her işi görür.
hocam bak vazgeçireceksin beni satmaktan

teşekkür ederim yorumun için..