Reklamege adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı işler. Google nin son güncellemesinden sonra bazı yabancı forumlarda denk gelmişti c clas ip leri yemiyor artık. Gerçekten seo hostingin birbirindne farklı ip ler olması gerektiği filan yazıyordu. (Farklı ip ) ve class ip arasındaki farkı benim bildiğim şekilde yazmaya çalısayım.

178.199.56.78
178.199.45.79 Bunlar class ip son iki rakamından önceki rakam değişiklik göstermektedir

Farklı ip ise
189.156.67.89

177.226.34.45 Bunlar ise farklı ip . Yani ip nin biri atıyorum fransada diğeri almanyada

Google webmaster toolsdan google bot gibi getir dediğinizde çözümlenen sunucu ismini dahi kriter olarak degerlendirdiğini görebilirsiniz. Buda c class ip ler üzerindeki sitelerin heleki birbirini linklemesi durumunda gerekli faydayı 25 nisandan sonra işe yaramadığını anlıyabiliriz.

Seo hosting diye adlandırdığımız şey ne ise c class share makinalarda onlarca kişinin aynı ip üzerinde onlarca aynı kategoride barındırdıgı siteler değil FARKLI ip lerde olmaliki fayda sağlıayabilsin. Googleyi bukadar küçümsemeyin bir siteyi binlerce kritere göre değerlendirebilyor. 25 nisandan önce bu çalışma olsaydı evet gecerliydi benim kanaatimce artık boş geç kalınmış bir çalışma. Hımm webmaster arkadaslarda sunu bilmeliki oyle 20 30 tane farklı ip bir makinada kullanabilmek çokkk büyük bir maliyet gerektirir. Bu maliyeti düşürmek için bazı firmaların farklı ipleri bir makinada share olarak kullandırırak bu maliyeti düşürdüklerini gördüm. Bu tip bir çalışma yapabilirseniz bizlere daha fazla fayda sağlarsınız.
İyi geceler
Pardus Abiyi Aylardır Tanıyorum Seo Kelimesinin Tüm İçeriğini Yutmuş Bir Kişiliktir kendisi söylediklerinin sonuna kadar arkasındayım kimseye kolay yoldan para yok artık devirde google'da değişti.