Ssedo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
BEN 4-5 Ayda bir sökerim tuşları cifle yıkarım. tuşlar çıktıktan sonra o kalan mekanik kısımıda ıslak mendille silerim. Zaten laptoplara saç, kırıntı vs çok doluyor bir dene istersen hafifte saç kurutma makinesinin soğuk üfleyicisi varsa ona getir düzelir umarım sökemem diyorsan direkt yeni klavye taktır ya da kullan biraz iyice içine sinmemeye başlasın öyle taktır, çöpe at diyenleri de bi yıkamak lazım

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:24:46 -->-> Daha önceki mesaj 21:24:08 --

adam 23 yaşın da o sıvıyla alakası kalmamıştır
Sağol dostum, millet hala liseli ergen, bira döküldü yazmışım biliriz o sıvıyı diyor. Neyse şimdi, bnm 2 tuş acayip fenalaştı yani yapışıyor hissi veriyor sert basıyor baya. 2 güne kullanılmaz hale gelir herhalde :/ Boş bir vakitte söküp temizlemeyi deneyeceğim yoksa dediğin gibi yeniliğe gitcek. Umarım kendim başarabilirim. Tırnagımı sokup çekersem gelir herhalde heh heh Servis yapar mı peki bunu ? Yoksa herhangi bir tamirciye mi götürcem ? Çünkü kullanıcı hatası %100. Parası sorun değil orjinalliği bozulmasın da çakma tuş istemiyorum sadece.